Magic proc freq amd rooting


Last Updated:

  1. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    OK I'm new here I know that there is many topics like this one but also many off topic so I don't have that much time to read all that.


    As I can see my phone runs on 388mhz and never go to the 528 even when game run. So what do I need to be 528. I have Vodafone My touch and it's 1.5. So now I need to root my phone then to upgrade to 1.6 and then to download some apps that allows proc. to run on 528mhz??

    Can some one tell me direction what to do first. Also some link how to root Vodafone magic would be nice.

    Thx friends:)

    EDIT: I did some search, but I'm not sure what will work because my phone is Vodafone.
     

    Advertisement
  2. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    Booky likes this.
  3. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
  4. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    No, I think you need to start from the top, just skipping the parts involving the Cupcake rom (COC10).

    Also, make sure your phone is listed in the tested units at the top of the page.
     
  5. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
  6. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    That should be fine. The only difference I can see is that you're installing FlashRec from your installed rom instead of from Hboot, which would save you a reboot or two.

    Oh, and I do recommend using the Amon_Ra recovery over Cyanogen's, like they showed there, so that's a good thing.

    Go for it, and good luck. I'm off to bed soon.
     
    Booky likes this.
  7. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
  8. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Anyone?? Just to confirm this so I can do the update.
     
  9. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    Yeah dude, I answered your PM. Just flash the 1.6 base, then Cyanogen's rom over it.
     
  10. Booky

    Booky Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    1
    Just to report that I did it. I have 1.6 now eith Super D. It looks very nice and I love it. It's fast and run ok for now. Only thing is that I don't have nothing on my phone now, not even ringtones.
     
  11. InstantKarma

    InstantKarma Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    987
    Likes Received:
    146
    Booky likes this.

Share This Page

Loading...