1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Market search box complaint


Last Updated:

  1. drumtrucker

    drumtrucker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    169
    Likes Received:
    3
    using Droid
    the market search box will bring up previous search list and it drives me nuts that I can't click on one and EDIT it before it just launches.

    I would prefer it would put it in the box and wait for me to hit search button, giving me a chance to correct or expand on or otherwise edit the chosen previous search text.

    I really wish it would act like google on the computer where the results page has your search text in a box on the page allowing you to tweak it EASILY. It is hard enough to type on this thing and ANYTHING that would eliminate retyping would be GREAT.

    MODS: I don't see a topic for android suggestions for general improvement (as opposed to app suggestions), so I put this in here.
     

    Advertisement
  2. ArXane

    ArXane Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    113
    Likes Received:
    25
    I completely agree. Its a pain that you cant edit a previous search
     
  3. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    hey, you can edit it.

    scroll down the list using your trackball.
    then click in the text box, it should pop up the keyboard and you can edit whats in there
     
  4. fireshaper

    fireshaper Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    3
    You can do the same thing on the Droid by just opening your keyboard and using the D-pad to move the highlight down the list and then typing to edit.
     
  5. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    Ah apologies, I was talking about the Hero wit ha trackball
     
  6. drumtrucker

    drumtrucker Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    169
    Likes Received:
    3
    Is there a way without opening the (stupid) keyboard???

    In my mind the soft kb sould behave same way, touch a list item and it appears in entry box BUT DOES NOT lauch! Then could edit, which was my original gripe.

    Good info from fireshaper tho!
     
  7. fireshaper

    fireshaper Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    3
    Unfortunately, without the d-pad, no. As soon as you choose a previously searched term it performs a search for it again.
     

Share This Page

Loading...