Market Updated


Last Updated:

  1. arthur568

    arthur568 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Has anyone else noticed that the market has been updated on your Captivate? I now see the new Related tab as well as the Update All option.
     

    Advertisement
  2. George0211

    George0211 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    296
    Likes Received:
    27
    Mine looks the same
     
  3. Goodeye

    Goodeye Active Member

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    I have the related tab now as well.
     
  4. Frenzy2223

    Frenzy2223 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    6
    Still the same here. I don't have either of those updates.
     
  5. La Luna

    La Luna Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    9
    The Market was updated late last week.
     
  6. Buddha64

    Buddha64 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    377
    Likes Received:
    49
    Not for everyone it seems, as I still have the "old" Market layout.
     
  7. Jack45

    Jack45 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    239
    Mine updated itself today to version 2002013, part of a staggered push.
     
  8. La Luna

    La Luna Well-Known Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    9
    Yeah, I see that. Weird. Maybe they're rolling it out in batches. I think there's another thread around here somewhere on this that gives more info.

    Edit: oops, Jack 45 beat me....staggered push.
     
  9. sremick

    sremick Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    356
    Yep I've got the new market now also. Stock 2.1
     
  10. TripsYou

    TripsYou Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    196
    Likes Received:
    17
    I have the new Market too. Running Stock 2.1
     
  11. Glucklichste

    Glucklichste Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    3
    Stock 2.1 ... I got the update after turning off/on my phone. I like the related tab!
     
  12. Lincoln4

    Lincoln4 Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Weird. Mine's still the same. But then again, just today I started having the unable to connect to server issue on this newest phone (number 3). Yes, I've tried clearing the data, numerous times...

    I take that back. Just tried again, and now it is communicating with the server...
     
  13. skinien

    skinien Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    634
    Likes Received:
    86
    Force the new layout:

    Menu -> Settings -> Applications -> Manage Applications -> All -> Market -> Clear data
     
  14. Frenzy2223

    Frenzy2223 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    6
    Now that I said I didn't get the market update, I got the market update! As of about 5 minutes ago.
     
  15. btswein

    btswein Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    11
    Stock JH7 2.1. Cleared Market cache as well as Browser temp files and the like, restarted the phone, didn't get the new market.
     
  16. SlappyMcgee

    SlappyMcgee Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    21
    100% stock. I haven't recieved the update. I never recieved the silent update from a month ago that brought the Froyo market look to eclair.
     
  17. compscidev

    compscidev Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    4
    no update here either!
     
  18. northernale1

    northernale1 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    27
    what is does it look like,,,???
     
  19. Jack45

    Jack45 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    239
    Settings, Applications, Manage applications, [soft menu key], Filter, All, Market.

    Version number under the word "Market" after Market is pressed. Should be 2002013.
     
  20. compscidev

    compscidev Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    4
    i have version 1714 D:
     
  21. emuneee

    emuneee Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    31
    I got my update a couple days ago.
     
  22. mnemonicj

    mnemonicj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    289
    Likes Received:
    32
    My wife has Market version 1714 and I have had it update twice since I had that version. I have Market version 2002013. :confused:

    How can you update the Market manually?
     
  23. btswein

    btswein Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    152
    Likes Received:
    11
    How do I check the version? I know I don't have the update yet, but I'm curious how your finding this out.
     
  24. mnemonicj

    mnemonicj Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    289
    Likes Received:
    32
    Settings -> Applications -> Manage Applications -> Menu -> Filter -> All - > Market

    Version number is at the top.
     
  25. compscidev

    compscidev Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    111
    Likes Received:
    4
    i cant even install it via sideloading :/
    poop is poop
     

Share This Page

Loading...