Marketplace acting weird ....


Last Updated:

  1. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    13
    Okay...I have got BB 0.5 installed and everything was fine. Enjoyed this ROM pretty much all day yesterday. Today though, I am not able to use marketplace at all. I can open it and press menu and downloads and it shows me as have nothing downloaded. I can search apps but it doesn't show everything. I thought that maybe something might be wrong with the marketplace but then checked my wife's phone and there is nothing that I can find wrong with it on her phone.

    Anyone have any ideas on what is going on and how to get this problem fixed?
     

    Advertisement
  2. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    I was having this problem also starting today.

    Go to your setting-applications-manage applications-all apps-market app-clear cache and force stop. Now all should be right with the market.
     
  3. BigHarryDroid

    BigHarryDroid New Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I tried the clear cache and force stop on the marketplace app, no luck. Still having weird results on marketplace.
     
  4. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    Girluvsdroid(or something like that) said she goes to recovery and just clears Cache(not data) and that worked for her. Worth a try.
     
  5. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    13
    Okay, I understand that there might be quick clears and whatnot that could help remedy the problem but is this a problem that is more widespread than this. Out if the people here that are experiencing the same problems. Lets see if we have something in common to narrow this down for a fix.

    I am using BB 0.5 with Slayher's 1.2 kernel. I believe that GirlLuvsDroid is using Slayhers as well and I know that Big Harry is (since I am the one who installed it). What kernel are you using Vamp?
     
  6. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    Whatever came stock with BBv5. So that is 2.6.32.9-g10d848 according to the phone and clear cache worked fine.(for now) This kernel might have a name but I am to lazy to look it up right now.lol
     
  7. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    13
    The stock kernel is just that I believe....stock. it is the one that came with the 2.2 update. It may be enhanced some way by Pete but not from what can tell in the changelog.

    I just reverted back to BB 0.4 and am going to try another fresh install. I did not notice the comments of clearing cache until afterwards. Either way, I hope that is something that I am going to have to do everyday ... that would get annoying.
     
  8. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    Add me to the list of market problems
     
  9. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    And add me to the list of cache clearing not working
     
  10. BenDroid

    BenDroid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    13
    Yea ... I did a fresh install of 0.5 and immediately got the same problem. All of my apps installed like they should have but I am still not able to view my downloads and also not able to get full search results when searching for an app.

    Clearing cache through settings or recovery does nothing to fix it.

    Going to try some other things and see what happens.

    Ben
     
  11. Bramsy

    Bramsy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    149
    I stole this....

    On your Droid, go to Menu > Settings > Applications > Manage Applications > All > Market Select clear data Reboot phone, Market should be fine now.
     

Share This Page

Loading...