Mass Storage i5700Support


Last Updated:

  1. ArvidsZon

    ArvidsZon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Now I've had my Galaxy Spica i5700 since last summer, but for several months now it does absolutely not want to show the "Mass Storage" icon in the status bar;
    which means that I can't connect it to my computer which is a damn pain in the ass.

    Just thought if anyone else has had a similar problem and got it right?
     

    Advertisement
  2. XplosiV

    XplosiV Master X is Watching You VIP Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    5,422
    Likes Received:
    1,969
  3. ArvidsZon

    ArvidsZon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    How would that in anyway help me in my situation?
     
  4. XplosiV

    XplosiV Master X is Watching You VIP Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    5,422
    Likes Received:
    1,969
    Well, if it needs explaining then clearly you didn't explain your problem very well.
     
  5. ArvidsZon

    ArvidsZon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    When i put in my USB cable between my i5700 and my PC the cellphone just charges the battery, any clearer than that would be impossible to explain.
     
  6. XplosiV

    XplosiV Master X is Watching You VIP Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    5,422
    Likes Received:
    1,969
    Do you have Kies or the drivers for the phone installed on your PC? if you do, then you most likely need to either enable Mass storage (although i think this is an option only on android 2.1) or USB debugging mode. check the link posted to check USB debugging. This has to be enabled (as far as i know) in order for your pc to detect the phone.
     
  7. ArvidsZon

    ArvidsZon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have switched on and off the USB debugging mode with no results att all,
    it worked properly when i bought it without kies or such.
     

Share This Page

Loading...