Media Volume won't saveSupport


Last Updated:

  1. mahers

    mahers Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    Does anyone have an issue with their Media Volume being set to 0, and when you adjust it, either when in an app (YouTube, mp3 player, RingDroid) or via Settings>Sound>Volume, it still won't adjust? I can't set the volume for Media no matter how I try. It visibly shows that I raised it in Settings, but then I back out and go back in to check, it's 0 again. WTF?!?!

    When I am in RingDroid, for example, I hit the volume button, the pop up for Media Volume shows at 0, and won't let me raise it w/ the volume buttons...same for YouTube, etc. I know previously, I've reset the phone to fix it, but this is ridiculous. I don't know what's causing it other than possibly putting my phone on vibrate while at work, but that shouldn't affect the Media Volume, just Ringer and Alerts. And before anyone suggests it, I took the phone OFF vibrate mode and still get the same result.

    ARGH!!!!!!!!!:mad:
     

    Advertisement
  2. zane!

    zane! Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    191
    Likes Received:
    29
    I have similar issues with Audiomanager... If you have a sound control app try clearing the data for that specific app (under the Manage Applications settings). It has worked for me in the past.
     
  3. mahers

    mahers Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    164
    Thanks, but I tried that and no go, my friend. I've tried to set the audio through Audio Manager and the Settings menu with the same results. Pisser!
     

Share This Page

Loading...