Milestone 2.0.1 Update Coming SoonGeneral


Last Updated:

  1. recklesslife

    recklesslife Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Following message I got from Motorola.

    Dear Mr Morgan,

    Thank you for contacting Motorola.

    An update for the Milestone is coming soon, it will be definitely available in January.

    For any further assistance or information please do not hesitate to contact us again, quoting your Customer Reference number. Should you need to contact our Contact Centre on 0871 641 2130 to discuss the matter further with one of our experienced customer service agents, please feel free to contact us anytime between the hours of 8:30am and 5pm. Monday to Friday.

    Thank you for allowing us to be of service to you.

    Kind regards,

    Adam

    Motorola Mobile Devices Contact Centre (UK)


    Good news there then =)
     

    Advertisement
  2. diazamet

    diazamet Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    This is good to hear.

    Still a little annoying that I won't be able to use the camera, especially given the time of year :-(
     
  3. imac

    imac Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Mine is working great ! Are you having problems with the camera ?
     
  4. celios

    celios Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    2
    I am, auto-focus isn't working.
     
  5. imac

    imac Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Try cleaning the lens. Seriously , they become dirty very easy. I read this somewhere.
     
  6. diazamet

    diazamet Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    It's not a dirty lens issue, it's a known bug. Just google 'droid autofocus'.

    Have you tried using the camera in the past few days? The bug is date related and occurs every 24.5 days. Last week the camera was working fine, this week unable to autofocus almost every time.
     
  7. Unimaginative

    Unimaginative Member

    Joined:
    Oct 1, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Good news, though would prefer sooner than later :p
     
  8. lonesomefolly

    lonesomefolly Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    my pictures look like crap anyway, and I think autofocus is working. This needs some white balance, contraste fix. Also, it takes way too long to autofocus.
     
  9. aikibrown

    aikibrown New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    Try setting date to 10th December, 2009. Worked for me.
     
  10. oohyeah

    oohyeah New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    It's January already! Any more updates? I'm looking forward to the speed improvement the most cos sometimes the scrolling is not very smooth.
     

Share This Page

Loading...