Milestone doesnt bootSupport


Last Updated:

  1. MNilson

    MNilson New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Please help me! I think i've fuc*ked up my milestone. I will try to explain as long as my english allows
    So i have rooted the milestone with 2.0, then today installed the 2.0.1 via RSDlite. All worked simply perfect.. until i have the brillant idea of install a application of android market called "droid root pro", and after a few steps i've tried to change the theme. Then the phone reboot, so i see the motorola logo, then the android logo.. and it keeps rebooting![​IMG] Please help me have my Milestone back! Thanks!
     

    Advertisement
  2. Dragone

    Dragone New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Have you tried to re-install 2.0.1 with RSDlite?
    Maybe this could help you out.
     
  3. MNilson

    MNilson New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    yes ive tried with no lucky
     
  4. deadite66

    deadite66 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    6
    have you tried a hard wipe?
     
  5. MNilson

    MNilson New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    how can i do that? (hard wipe = hard reset?)


    Ive found that im in a "boot loop", so ill need to find a backup to try in the recovery system. Hopefully you will guide me to one? Thanks!
     
  6. deadite66

    deadite66 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    6
    1. turn off phone (you might have to pull the battery to do this)
    2. hold power and camera until you see the triangle and exclamation mark.
    3. press camera and vol up at the same time to get a menu list
    4. run the 2 wipe options then reboot
     
  7. MNilson

    MNilson New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    done that with no lucky again. after the android logo it just turns off

    EDIT: Yes it works! Thanks for the help
     

Share This Page

Loading...