Missing favicon


Last Updated:

  1. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    It seems like the favicon has been changed for the default VBulletin one. It's been like that for a short while now. It used to be the blue android from the Phandroid logo.

    Here's the current one: [​IMG]

    Can anyone please confirm? Thanks. :)
     

    Attached Files:


    Advertisement
  2. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,417
    Likes Received:
    18,700
    I'm seeing the correct one..
     
  3. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,244
    Likes Received:
    7,504
    What browser you using. I am wanting to say I read that firefox completely disabled favicons... (i *think* i read that)


    Edit: maybe I'm crazy, can't find any mention of it :confused:

    Edit 2: i'm seeing right one on chrome
     
  4. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    I'm using Chrome. (Version 22.0.1229.2 dev-m)

    [​IMG]

    I'll try clearing my browser's cache and running Ccleaner. I'll edit this post in a few.

    EDIT: Nope, didn't work. I guess it doesn't matter much since it's just me.
     

    Attached Files:

    sammyz likes this.
  5. DaSchmarotzer

    DaSchmarotzer Blame it on me VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,087
    Likes Received:
    1,568
    This issue fixed itself today without any action on my part. Weird. Even reinstalling Chrome and running CCleaner didn't work.
     
  6. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique VIP Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    19,891
    Likes Received:
    6,119
    Was going to say it looks fixed on my end with no changes to my browser. Still on Chrome.
     
  7. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid Guide

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    8,835
    Likes Received:
    2,487
    Accidentally thanked you on tapa here...
     
  8. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,244
    Likes Received:
    7,504
  9. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,417
    Likes Received:
    18,700
    I fixed this the other day, though it might have taken some time to catch up with cache, etc.
     
  10. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum Moderator

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    30,306
    Likes Received:
    22,321
    I ended up having to go into C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default and deleting the favicon file before it would restore the icons.
     

Share This Page

Loading...