Missing start tag "xml"


Last Updated:

  1. rd42

    rd42 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm trying this tutorial: Using Google Maps in Android | mobiForge

    Developing in Eclipse and in the AndroidManifest.xml file I copy and pasted directly from the tutorial, I even tried manually typing it. Eclipse keeps b*tching that the " </xml> " at the end of the file is "missing start tag" and it isn't.

    Any ideas?

    Here is my xml:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="net.learn2develop.GooglMaps"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0.0">
    <application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/app_name">
    <uses-library android:name="com.google.android.maps" />
    <activity android:name=".MapsActivity"
    android:label="@string/app_name">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>
    </application>
    <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />
    </manifest>
    </xml>
     

    Advertisement
  2. crashkid

    crashkid New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    You don't need to close the xml-tag. Because this is no tag as all the others. It is more like a identifier. So simply delete the "</xml>" in your last line.
     

Share This Page

Loading...