MMS AT&T SettingsGeneral


Last Updated:

  1. dmo580

    dmo580 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    I have a Telus Milestone and I don't seem to be able to receive MMS. What the hell?

    Question 1: Could this be because I'm on the $15 plan still? Odd because my Nokia N82 got MMS back in the day. But perhaps this could be the new crackdown.

    My APN settings look like this:
    Code (Text):
    1. Name: AT&T
    2. APN: wap.cingular
    3. Proxy: <not set>
    4. Port: <not set>
    5. Username: WAP@CINGULARGPRS.COM
    6. Password: CINGULAR1
    7. Server <Not set>
    8. MMSC: http://mmsc.cingular.com
    9. MMS Proxy: 66.209.11.32
    10. MMS port: 80
    11. MCC: 310
    12. MNC: 410
    13. Autentication type: <Not Set>
    14. APN type: default,mms
    So before this, on my APN page there were 3 options:

    1) AT&T (uses isp.cingular)
    2) AT&T Prepaid (uses wap.cingular)

    Of these 2 I could select them, so I selected #2. Internet works FINE.

    3) AT&T MMS - this was just a mms data type. No selection, the MMS proxy was 66.209.11.32 instead of wireless.cingular.com

    I deleted #3 because it seemed to be an addendum to #2, but either way with it present or not, I was NOT getting MMS.

    Question 3: Does anyone have their Milestone on AT&T and can confirm they can receive AND send MMSes? If so, please post your settings, and let me know if you are using the $30 plan or not?
     

    Advertisement

Share This Page

Loading...