MMS IssueSupport


  1. kimberhein

    kimberhein Member

    Wondering if anyone else has noticed this...since Friday, 2/8, neither my husband nor I can send an MMS message. Normal messages (no pictures attached) are going through with no problem. We both have an Optimus Elite, our location is in Southeastern Wisconsin.

    I have previously sent pictures with no problem...perhaps it is a Virgin Mobile issue?

    Thanks in advance for any responses. :)

    Advertisement
  2. jlhog

    jlhog Active Member

    Yep, we are having the same issue in MI. I have the Elite and my wife has a V. My son at 29 Plams in CA has a V and also cannot receive pictures via text. I sure hope they get it fixed soon.......
    kimberhein likes this.
  3. kimberhein

    kimberhein Member

    Must be something with the update...thanks for the reply!
  4. Troublette

    Troublette New Member

    I'm having a similar issue. I can't send or receive MMS messages on my Elite.. but my daughter who has the same phone.. is having no issues at all with MMS.
  5. snorge

    snorge Well-Known Member

    I sent a pic message fine last night in Northern IL.
  6. kimberhein

    kimberhein Member

    Wow...hope it is not our phones! I find it odd that both of our Elites cannot send an mms...

    I sent an email to VM support...I'll see what they say and post back.
  7. WisemanWV

    WisemanWV Member

    Having the same problems on galaxy reverb. MMS works fine over WiFi but not over the network. Even tried 3rd party messaging app.
  8. totalrecarl

    totalrecarl Well-Known Member

    My MMS quit working around the same time. Central MN here.
  9. Murf1

    Murf1 Well-Known Member

    My MMS never works over wifi. I thought it only works on 3G.

    Mine worked fine lastnight - received a picture.
  10. snorge

    snorge Well-Known Member

    It's probably just an issue with the network itself then in some areas and nothing to do with the phone.

Share This Page