MMS problems Under Damage


Last Updated:

  1. SeriousBlack25

    SeriousBlack25 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    okay day 1 was all fine and dandy when i install Damage Everything worked even MMS after a week of having it i try to send another MMS but unfortunately its not sending i have ChompSMS....
     

    Advertisement
  2. showbo

    showbo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    24
    Interesting, did you try to install the MMS update? You can find it on post #1 on his thread in xda. Try to do that update and let us know.


    Oscar
     
    SeriousBlack25 likes this.
  3. SeriousBlack25

    SeriousBlack25 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    yeah just realize it earlier forgot to do it thanks:D
     
  4. showbo

    showbo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    24
    NP, that is what the button is for ;) *hint, hint* jk.

    Still, let us know if that fix works.



    Oscar
     
    SeriousBlack25 likes this.
  5. SeriousBlack25

    SeriousBlack25 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    lol yeah it fixed :D
     
  6. showbo

    showbo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    24
    Sweet. That is good news. Enjoy.
     

Share This Page

Loading...