mobile network won't turn onSupport


Last Updated:

  1. axel_2078

    axel_2078 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    568
    Likes Received:
    102
    For the past 30 minutes, my Incredible has had zero bars...no 3G and no 1X. I tried to open the web browser and it said no data service could be found and that I needed to enable wifi or the mobile network. I checked the settings for the mobile network and it says "turning on" and it's greyed out. What's going on here? I've already tried turning it off/on again 3 times now.
     

    Advertisement
  2. Shotgunx1x

    Shotgunx1x Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    16
    Did you try soft resetting your phone? Other than that it sounds like a Verizon issue.
     
  3. CatsTide

    CatsTide Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    752
    Likes Received:
    106
    +1
     
  4. axel_2078

    axel_2078 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    568
    Likes Received:
    102
    What's a soft reset? I already powered it off and on 3 times.

    Edit: Now it's displaying 3G again, but with zero bars of strength (I've never gotten more than 1 bar). Maybe it was something on VZW's end. But, so I'll know for future reference, what is meant by a soft reset?
     
  5. Shotgunx1x

    Shotgunx1x Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    145
    Likes Received:
    16
    A soft reset is powering down the phone and and back up, which sounds like what you have done. I feel that it could be a Verizon issue, try calling them.
     
  6. canito

    canito Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Try *228 send it will restart your phone. I had the same problem,now is working fine
     
  7. axel_2078

    axel_2078 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    568
    Likes Received:
    102
    Unfortunately I can't because every time I dial it, the call drops after a couple seconds. I have to use wifi just to get a data connection.
     

Share This Page

Loading...