{MOD} Settings.apk 'TOOLS' section 9/21/12


Last Updated:

  1. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    A small MOD inspired by Fuzzy13. The MOD consists of:










     

    Advertisement
    Memo35, LDrifta, divagirl and 9 others like this.
  2. Pappy62

    Pappy62 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    763
    Likes Received:
    202
    Cool! How about a GPS toggle to go with it?
     
    V SuperUser V likes this.
  3. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    I can work something out. Will take it under consideration, thanks
     
    Pappy62 likes this.
  4. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    force closes when clicking on flashlight
     
  5. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    whats admin data for? if u dont mind me asking....
     
  6. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    thats weird, i wonder whats causing that. can you make sure you have the lgHiddenMenu.apk in your phone and that you did not remove it?

    i really dont know, Internet Data enabled is the only one i can tell that does something when enabled or disabled (data wise)
     
    The Capo likes this.
  7. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    3,078
    Likes Received:
    1,008
    Not really necessary but still pretty cool. If you could add the animation/picture that pops up when you continually tap on "Android Version".
     
  8. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    Thats from a different phone, isnt it. that activity would be hard to implement (by me) as i only managed to link settings.apk to other apks

    how would this fit in the >>Tools<< section? :D
     
  9. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    3,078
    Likes Received:
    1,008
    Did not think this one through.. Oh boy, I guess I have to come up with a witty comment! Easy the picture will be of a monkey wrench! :D *crickets chirp*... Tough crowd.
     
  10. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    i dont have the lg hidden menu
     
  11. Mexjoker

    Mexjoker I'm Not Real, Doris!

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    3,078
    Likes Received:
    1,008
    How about linking it up to ROM toolbox? That's beneficial tool as it's an AIO. :p
     
  12. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    Well that just might be the issue, you need it for it to work :)
     
  13. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    still same problem
     
  14. V SuperUser V

    V SuperUser V Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    818
    Likes Received:
    339
    Lol







    True, but why go through 3 touches (menu, settings, romtoolbox) when you can access it by simply touching it once (assuming its on your desktop)

    The same goes for ROM manager, but it somehow worked its way into the settings (blame fuzzy).

    By allowing it to stay there is my way of paying tribute to our fuzzter :D
     
    Fuzzy13 likes this.
  15. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    7,289
    Likes Received:
    2,503
    Linking it to ROM toolbox is touchy. I originally had it linked but you can only link it to either the free or paid version. You can't link the free, buy the paid, and it automatically change. The links are different. Which is why i chose ROM manager. Most Everyone uses it and it's free. :D
     
    V SuperUser V likes this.
  16. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger Developer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    3,906
    Likes Received:
    3,188
    hmmm interesting thread.. now only if somehow you could incorporate that flash toggle onto the power widget or something of that nature.. would be pretty bad-ass of you ;) jus sayin LOL

    as for suggestions towards more 'tools' uhhhhmmmmmmmmmmm...... howwww abooouuuuuuuuuuuut... uhhhhhhhhhhhh... snack button? or uhhhhhmmmmm something food relatd..? LOL

    no but seriously, what would i like to see when i open my settings/tools menu...? hmmmm, well some tools would be good :D i suggested that!!! remember it!!!, putting tools in the 'tools' section was my idea LOL

    how bout a link to a built-in android terminal emulator..? dont ask me how im just making a suggestion LOL
     
  17. boneface

    boneface Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    413
    Likes Received:
    172
    cachemate or just a cache clear
    link to Root explorer?
    maybe a link to speed test in phone status?
    and btw, i use my flashlight on this phone daily, so i have the app on my dock
    this is still cool tho so ima try it out
     
  18. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    7,289
    Likes Received:
    2,503
    The first test run i did of this new style of settings was a Jelly bean type. It had an accounts section that the accounts on the phone; Facebook, Google, Twitter, etc..and a spot for "Add Account" which this thus eliminated the the tab we already have for accounts.

    I didn't like it, found it pointless so I started over.
     
  19. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    lg hidden menu wont install dont know why... I put it in system app and reboot still the same...
     
  20. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    7,289
    Likes Received:
    2,503

    Because it has to be flashed. Some system apps cant be installed by simply placing them in the apps folder and rebooting.

    My advice? Just reinstall your ROM. ;)
     
    The Capo and V SuperUser V like this.
  21. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    omg to re install every thing again... urggg..... but thanks for the advise..
     
  22. Fuzzy13

    Fuzzy13 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    7,289
    Likes Received:
    2,503
    What do you mean? Just flash your ROM. You don't lose anything. Just don't wipe data.
     
  23. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    number2 formats by it self dont it?
     
  24. ShinySide

    ShinySide Disabled

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    5,504
    Likes Received:
    2,680
    Why not just make a flashable file that extracts to the system>app? :rolleyes:
     
  25. The Capo

    The Capo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    49
    how i do that ?
     

Share This Page

Loading...