1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

MOTO Cliq 2 Software TesterGeneral


Last Updated:

  1. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56
    So I got accepted to try the moto cliq 2's beta code name "soak!"

    I will post here how it is .... and see if root still works eheheh

    Its downloading right now
     

    Advertisement
  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice VIP Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    11,815
    Likes Received:
    4,750
    Nice! :)

    Let us know what you think!
     
  3. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56
    So far all I know is that its a big file Iv been using cable wifi and its taken 28 mins to download
     
  4. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56
    Z4 ROOT DOES NOT WORK!!! I REPEAT DOES NOT WORK!!!

    New Crap:
    Android 2.2.2 wheres gingerbread that they promised? (MOTO this is common Knowledge already in the public......

    One good thing faster boot......


    Don't update yet!!!!
     
  5. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56
    Ok Moto Cliq2 soak is now rooted!!!! Now that I am rooted I think this belongs in the root the rooted section

    I am going to create a new article on how to root
     
  6. bludhemn

    bludhemn Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi guys

    I managed to root with SuperOneClick. Now, like of you, need to figure out how to clean the junk!!

    Thanks
     
  7. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56

    Hello there is a app call bloat freezer it is .99 in the market... or titanium backup works to uninstall it... i prefer to just freeze my bloatware though
     
  8. bludhemn

    bludhemn Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ok thanks, i;ll try it out.

    Do you what the actual processor is on the cliq 2? All i could dig up is the speed and not the specifics.
     
  9. bludhemn

    bludhemn Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Edit:

    Just found out. Uses TI OMAP3620. However wikipedia shows that the max clock speed of the 3620 is just 720 Mhz. Wondering how thats possible.
     
  10. tattedman

    tattedman Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    276
    Likes Received:
    56
    Thats cause wiki is wrong that is the recommended max speed
     
  11. sookieball

    sookieball Well-Known Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    164
    Likes Received:
    18

    Huh? My clips clocked at 1000mhz setcpu... im on a different subject huh?
     

Share This Page

Loading...