Motorola Account Required?Support


Last Updated:

  1. Larryf

    Larryf Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Anybody else seen this? My phone was rooted but is no longer and I get this message.
     

    Attached Files:


    Advertisement
  2. Larryf

    Larryf Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    I didn't say but I get this error when I click on "Check for system updates"
     
  3. Trident

    Trident VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,034
    Likes Received:
    2,307
    What happens when you touch "Setup"?
     
  4. Larryf

    Larryf Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    It brings up the Account Setup screen. The same screen that comes up when you press Menu -> Settings -> Accounts -> Add Account (where all the Email, Facebook, Google, etc. account types are listed). There is no option for a 'Motorola Account'.

    I have a call in to Motorola tech support and will post what I hear back from them.
     
  5. Trident

    Trident VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3,034
    Likes Received:
    2,307
    You do have an email address registered on your phone, right?
     
  6. Larryf

    Larryf Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Yes, three email accounts in addition to my Google Gmail account.
     
  7. Larryf

    Larryf Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Motorola tech support never called back so I'll be calling again on Monday to see what causes this error message.

    There has to be someone at Motorola who can tell me what generates this pop-up box.
     
  8. colchiro

    colchiro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    8,886
    Likes Received:
    1,784
    My brother-in-law gets a similar (but not the same) message when he checks for updates on his Droid (not the X).

    I believe his message is more along the line of "invalid credentials" or "invalid logon", nothing about Motorola. He has never had root, he just uses his phone to make calls.

    [​IMG]
     
  9. cybrwulf

    cybrwulf Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    4
    I fixed this issue by downloading the .604 update.zip file in recovery mode. Once I did that all was working well again.
     

Share This Page

Loading...