Motorola droid - traffic light changer


Last Updated:

  1. mattprichard

    mattprichard New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Advertisement
  2. Legacystar

    Legacystar Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    571
    Likes Received:
    28
    fake, you can tell it was edited
     
  3. square

    square Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    24
    april fools...only a week late.
     
  4. skunkpbguy

    skunkpbguy Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    296
    Likes Received:
    8
    I've been using this for months, my brakes are only needed when I park the car. :D
     
  5. DjOutlaw32

    DjOutlaw32 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    3
    someone already posted about this guys vids already, but not the actual video.
     
  6. resno

    resno Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    thats pretty funny, and neat looking. Is that app in the market? :D
     
  7. flippedout

    flippedout Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    It's a great series of videos from this guy. I saw them on another forum and someone actually posted saying they entered the codes and nothing happened and were asking for help...did the phone need to be rooted, etc. They seriously thought you could type in a code and the phone would automatically know how much money was in someone's pocket...crazy!

    Cool viral video though. Could you imagine if people could control the traffic lights from their phone? It would be ultimate gridlock because everyone would be trying to turn them green...
     
  8. radikal

    radikal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    928
    Likes Received:
    10
    yeah haha, thats nuts! what a bunch of crazies thinking its real (is it real) jk jk. awesome vids though
     
  9. barry99705

    barry99705 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    876
    Likes Received:
    20
    No, it's not real. The lights need an IR signal to change them. They also report back to the central station that they are being changed.
     
  10. Mayze

    Mayze Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Those vids are great
     
  11. papichulo69r

    papichulo69r Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    9
    Not all lights need IR to change. Some traffic lights can be triggered by strobe lights. Maybe someone can create an app that will strobe the flash on the camera to the required frequency.
     
  12. aaronmach1

    aaronmach1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    12
    already been done.
     

Share This Page

Loading...