MT4G performance results.. with picsTips


Last Updated:

  1. SUPERGALAXYS

    SUPERGALAXYS Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    16
    ok so my phone is temp rooted with visionary and i have the setcpu app on performance so it allows full potential of the 1ghz processor.. phone is not overclocked or any type of lag fix installed..no bloatware or anything has been removed either.. and im running launcher pro. here are my results.. all tests are in free in the market for download and were all done 3 times back to back and these were the best of the 3..

    SETCPU APP.. PROCESSOR AT MAX 1024 MHZ..
    [​IMG]


    QUADRANT BENCHMARK STANDARD..
    [​IMG]


    LINPACK BENCHMARK...
    [​IMG]


    NEOCORE...
    [​IMG]


    NENAMARK...
    [​IMG]


    SPEEDTEST.NET.. THIS TEST WILL VARY I BELIEVE DEPENDING ON YOUR LOCATION BUT THIS IS WHAT I GET IN MY HOUSE AND NOT TOO BAD..
    [​IMG]
     

    Advertisement
  2. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    how did you manage 46 in nena? i get 34
     
  3. SUPERGALAXYS

    SUPERGALAXYS Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    16
    by having the procesor cranked up to its max performance of 1024 through setcpu app..
     
  4. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    so youre saying if i run nena mark w/o set cpu, nenamark wont be running at 1ghz??
     
  5. SUPERGALAXYS

    SUPERGALAXYS Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    16
    Right. The stock mt4g has a 1ghz processor.. but like alot of them they don't run at there full potential. I found that the mt4g is similiar to the vibrant were it averages about 800ish MHz.. when you root the phone and run setcpu ( must be rooted to run this app ) .. you can set the processor to run on performance which is its Max speed.. 1024 MHz all the time.. so in effect makes the phone run faster. Once we get a lagfix or a overclock program it will be even faster.
     
  6. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    LOL lag fix? what lag is there on the mt4g. are you SERIOUS?
     
  7. Bradanomics

    Bradanomics Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    It will start running tasks before you even tell it to :eep
     
  8. SUPERGALAXYS

    SUPERGALAXYS Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    16
    There's not much but trust me someone will make a fix to make it faster lol .. or just overclock it which will make it faster.. I'm sure it will follow right along with the g2 and get overclocked in the 1.4-1.5 neighborhood ..
     
  9. HadouGhost

    HadouGhost Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    879
    Likes Received:
    69
    hell, the G2 at 800mhz is getting 1.4. Imagine the mytouch4g already at 1ghz..maybe we'll see 1.6?
     
  10. SUPERGALAXYS

    SUPERGALAXYS Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    16
    Its hard to say.. like the vibrant is only overclocked to 1.2 so.. all depends on how well the processor reacts..i know my vibrant overxlocked to 1.2 gets quadrant scores around 2600 and thats running android 2.1
     
  11. perpetual

    perpetual Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    4
    Have you overclocked your vibrant to 1.6? or uncapped the GPU? I would like to experience what this would mean in the real world but i'm hesitant to do it. I'm running stock BTW, but my vibrant doesn't lag.
     

Share This Page

Loading...