Multiple ringtones?


Last Updated:

  1. VolunteerEMT

    VolunteerEMT New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I've done a quick search and haven't found anything about this yet...

    Is there any way to get personalized ringtones for each contact? If not, sure seems like a step backwards.....

    Thanks,
    Cheryl

    OOPS - sorry - - didn't realize this was going to post in INTRODUCTIONS... I'll try to post elsewhere.

    Anyone know how to get personal ringtones on this thing? You know.. the kind where every person has a different ring? The phone is supposed to be so sophisticated, I sure hope it allows this! I haven't been able to find it yet....:confused:




    EDIT: Merged by the GODERATOR ;)
     

    Advertisement
  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member VIP Member

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    10,543
    Likes Received:
    210

    Welcome to the AF forums and enjoy your visits !! :cool:


    go to contacts then Long-press the contact select edit contact ... go down the list of options to Ringtones
     
  3. shivers316

    shivers316 Godmember VIP Member

    Joined:
    Oct 18, 2008
    Messages:
    3,042
    Likes Received:
    979
    Welcome to the forums! :) Don't worry I'll move it for ya.
     
  4. e3pin0

    e3pin0 New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Not sure which Android device you have, but on my Droid, I don't have to edit the contact, when I have a contact open I click on the menu and click options. Then I can select a ringtone for each individual contact.
     
  5. VolunteerEMT

    VolunteerEMT New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have the new Motorola Verizon Droid and neither of the suggestions work. I'm bummed.:(
     
  6. VolunteerEMT

    VolunteerEMT New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hooray! I found it.

    Once you select your contact, you hit the menu button and select options!!

    Now I'm off to set all mine up!

    YIPPEE!!!

    :D
     

Share This Page

Loading...