My Admire keeps randomly rebootingSupport


Last Updated:

  1. BigBangAnarchy

    BigBangAnarchy Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Has anyone else had this issue, or know of a way to solve it? Can anybody guess why this is happening? :(

    Not only does it sparingly do it out of freakin' no where, but now whenever I try to load up the specific game Fruit Ninja, it reboots a few seconds after it loads it up. Is this a matter of CPU usage, or something?

    Thanks in advance.
     

    Advertisement
  2. Tokenpoke

    Tokenpoke Well-Known Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    3,110
    Likes Received:
    1,155
    Run a virus scan from avg or lookout security.

    Mine only reboots in my pocket but i also pocket text alot so I'm assuming I keep turning it off.
     
  3. BigBangAnarchy

    BigBangAnarchy Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 1, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Ran Lookout, and nothing strange was found. :confused:
     
  4. xFlow

    xFlow Member

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Admire only reebots one me when it's running on too many resources, but aside from that it doesn't restart, I run fruit ninja fine.
     
  5. lee1418

    lee1418 Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have the same exact problem! It won't stop restarting every 1-2minutes its really fustrating when im on an app or texting someone! I scanned it on avg PRO but no viruses whats going on!
     
  6. super squirrel

    super squirrel Well-Known Member

    Joined:
    Apr 4, 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    14
    Use a task killer to kill apps that run in the background (the phone restarts a lot when doing intensive tasks), try to reset it (pull off the battery cover and poke the little hole with a "R" to the left of it), or as a last resort, do a factory reset [Disclaimer: This will erase all the data on your phone] (Go to Settings> Privacy > Factory data reset)
     
  7. DustInDallas

    DustInDallas Member

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I have this issue with the Admire I have but I also have the Unknown Hardware and Unknown Baseband version issues as well and the phone only started doing that when I started having that issue.
     
  8. KageBeast

    KageBeast Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    272
    What rom are you running?
     
  9. DustInDallas

    DustInDallas Member

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Stock with Samsung 2.6 update for MetroPCS
     
  10. KageBeast

    KageBeast Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    1,729
    Likes Received:
    272
    Have you made any changes to some settings?
     

Share This Page

Loading...