nandroid backup restore time?


Last Updated:

  1. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    IM trying to restore my latest nandroid file because i was having issues with the cm6 rom and not reading my sd card. so im trying to return to my last backup and then im going to reinstall the cm6 rom. but ive been sitting on my htc incredible load screen for some time now after rebooting with the backup. is this normal?
     

    Advertisement
  2. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    help please. ive tried restoring twice now and still wont load past "htc incredible" screen.
     
  3. Diabl0

    Diabl0 Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    80
    Well once you reboot after restoring your backup, the backup is already installed correct? Do a battery pull and try to boot it up again? I don't know what else to tell you.

    Find the stock ROM that's floating around, and install that instead?

    You did wipe the phone and the cache right?
     
  4. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    i went through rom manager for the install. ive got the donate version so it did it all automatically when i installed the rom. am i suppose to wipe the data and cache then restore the nand i want to restore?
     
  5. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    ANYONE ELSE?!?! i need help
     
  6. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    ok so ive gone back to a older nand then the one i was trying to use. this one got me to the verizon wireless screen...
     
  7. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    12,063
    Likes Received:
    8,530
    So you're pulling the battery and using vol + power to enter recovery and then clockwork mod? Then choosing a restore from there? And it still isn't working?
     
  8. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    12,063
    Likes Received:
    8,530
    Did you get it? How was your battery life going into all this if you can recall? It's very odd you can't get a nand restore to execute and allow proper boot especially on mulitple tries.
     
  9. Diabl0

    Diabl0 Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    80
    Yes you are supposed to wipe the cache and data before you restore. If rom manager isn't cutting it do it the other way by using the clockwork mod like iowa said.
     
  10. ktmdavid229

    ktmdavid229 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    yeah i did that and still wasnt working. i think something was missing or corrupt in that nand i was using. i reverted back to the first one i made and it worked fine. really weird. but i thought for awhile i had done something very wrong and caused issues. but all good now
     

Share This Page

Loading...