Natigation switched off when I enter addressSupport


Last Updated:

  1. Hoorgi

    Hoorgi Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Any suggestions?
     

    Advertisement
  2. Hadron

    Hadron Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    17,155
    Likes Received:
    9,922
    A little more information might help. Are you saying that the app exited when you entered the address, or crashed (force close), or the phone shut down? Does it do this repeatedly, for all addresses? Has the app been updated recently? Was it working previously? What system software/ROM are you running?
     
  3. Hoorgi

    Hoorgi Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Thanks for the response. The app exits when I enter any address by any means. It takes me back to my android home screen. It does this repeatedly. The app been has not been updated recently/at all. I am a little unsure how I stand with this, as it was a pre-loaded app. It worked like a dream previously and I was starting to rely on it. I am running the HTC Desire preloaded android software that came loaded when I bought the phone in Jan 11.

    It may not be a coincidence that my 'Maps' app will not open at all now.

    If you can help that would be great.

    Regards

    Paul
     
  4. Tyseyh

    Tyseyh Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    2,035
    Likes Received:
    296
    Try clearing its cache.
     
  5. Hadron

    Hadron Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    17,155
    Likes Received:
    9,922
    ^this.

    If that doesn't work, you could try to uninstall updates to Maps (using the manage applications menu). Or clear data for the app - less good as you lose any saved places. But hopefully cleaning the app cache will do it.

    The problem with Maps is not a coincidence: Maps, Navigation and Latitude are all parts of the same app these days. That's why you only see "maps" in the manage applications menu and not the other two.
     
  6. Hoorgi

    Hoorgi Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    thanks. how do you clear the cache please?
     
  7. Hadron

    Hadron Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    17,155
    Likes Received:
    9,922
    Menu, Applications, Manage Applications. Select the Maps app and Clear Cache is one of the options.
     

Share This Page

Loading...