Navigation is not working after rooting and putting Skyraider 3.0 rom


Last Updated:

  1. Rmattar23

    Rmattar23 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    so i recently installed a rom using rom manager. I installed skyraider 3.0 rc3 with sense and everything is fine except when i use the navigation, it stays on the searching for gps or loading screen forever and doesnt work. Do u guys know what i can do to fix this without having to change the rom or unrooting??


    also, if i have the free version of rom manager, does it only allow me to download one rom cause when i try to download another it says download error?? also, is it easy to switch between roms or do u have to restore the phone/reboot it and then download a new rom??
     

    Advertisement
  2. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    Make sure you also update to the latest radio

    Switching ROMs is fairly easy. Just do a nandroid backup, and make a note of what ROM you use and the time you do the backup. Then when you want to go back, just restore that nandroid backup.
     
  3. elwray

    elwray Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    21
    I'm running the same ROM as you, and have used the Navigation with no problems... have you tried simply restarting the phone with a battery pull? Is 3G on?

    The way I switch ROMs is usually via nandroid backups... once I have a ROM set up the way I want, I'll do a nandroid backup of that ROM. Then if I want to switch back, just restore that backup. Note: I've read that renaming the backups will cause problems, so keep a text file detailing what each backup folder contains.
     
  4. elwray

    elwray Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    21
    Also, just an FYI there is an update to 3.2 RC3 for Skyraider + Sense. That's actually what I'm running... you should be able to flash it right over 3.0 with no wipe needed.
     
  5. A.Nonymous

    A.Nonymous Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    7,061
    Likes Received:
    965
    Am I the only one who couldn't get GMail to work under the 3.0 ROM? I flashed the update that supposedly fixed GMail and it didn't work either. Strangely enough 2.5.2 works just beautifully for me.
     
  6. Rmattar23

    Rmattar23 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    @ necosino

    is the nandroid backup the backup button on the rom manager app?? and so all i have to do is switch between the different saved backup on that backup screen right? what would u suggest to do with the download error in rom manager and also im getting a message in the android market of "not enough space" when i try to download an app and i think i do have enough.
     
  7. woop

    woop novacane (OFWGKTA) VIP Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    5,053
    Likes Received:
    1,542
    Gonna move this to the Root subforum so you can get some better help
     
  8. Rmattar23

    Rmattar23 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    hey how do i upgrade to the latest radio???? and what does that do?
     

Share This Page

Loading...