Need help ASAP!


Last Updated:

  1. darkside

    darkside Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    30
    ok, so i hate to ask without doing some research, but i just had a baby girl tonight (7/14/10) and i'm running the Fresh Rom 3.0 and cannot for the life of me get any of the pictures to send through messaging, Obviously i'm in need to send these pictures as soon as possible. Can anyone post the MMS fix that maybe i could flash or point me in the right direction?

    I also tried to restore my WW 4.1 backup that i had, and still had no luck getting them to go through, It just sat there with the loading circle going around and around, but nothing sent through.

    Any help would be appreciated very much. Sorry again for not doing my research first, kind of in a hurry to get a quick find.
     

    Advertisement
  2. ColonelPanic

    ColonelPanic Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    22
    If you look on the second post of the White Widow thread here you will find a link to an M MS fix and the required instructions. It's for WW4.5 but I think it should work for 4. 1. You can also pull down Smash ROM from the Rom section. It's a wipe then install and the SD card should be preserved. It is a stock sense ROM and everything works, no worries.

    Just navigate there and dl, then move the file to your zip and go.
     
  3. T2noob

    T2noob Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    471
    Likes Received:
    98
  4. darkside

    darkside Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    30
    thank you guys, will be flashing soon!
     
  5. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    429
    Likes Received:
    21
    congrats on the baby!
     
  6. darkside

    darkside Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    30
    thank you very much, i'm very excited to be a father.

    I tried to flash the froyo rom and the google apps that t2noob posted, and still getting the same issue, It just sits at the sending screen and never goes through. Guess I will just keep trying. Sucks because I can't even send a picture to my mom several states away.
     
  7. T2noob

    T2noob Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    471
    Likes Received:
    98
    Well if you don't mind having sense install PlainJane I know for a fact that the mms works on that rom,
    http://droid-roms.net/roms/Janea2sdT2.zip
    Congrats on the Baby, I hope you are able to work out the issues with the phone so you can send your mom a couple pics.
     
  8. darkside

    darkside Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    30
    Not sure what i'm doing wrong with the froyo rom, I wiped, flashed, and flashed the google apps, Not sure if there is something else i should be doing to get it to work. I would really like to get the froyo rom as my everyday rom. as of now, about to flash the smash rom.

    *edit* ok so i flashed the smash rom and didn't get my pictures to load off of either gallery that was installed. It just sat there and loaded for about 20 minutes and nothing. About to flash the plain jain rom. One of these are bound to work. lol My poor mom :(

    *edit-update* so i finally got everything working when i flashed to the plain jain rom. Thanks for all the help, now my mom is very happy to have seen her grand daughter.
     

Share This Page

Loading...