Need Help.


Last Updated:

  1. under999

    under999 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I was rooted and was going to update my basebands and thats when the shit hit the fan. I updated to the C_01.41.00R with rom manger. Then I to the C_01.43.01P with rom manger then rebooted. After the reboot it will not let me activate. It says it is programmed successful then takes me back to the welcome screen. Well I freaked out and flash the 2.1 VZW_A855_ESE81_QSC6085BP_C_01.3E.03P_SW_UPDATE_02. sbf to see if it would let me activate. It still want let me activate after I flashed back to stock 2.1. So I then called verizon to get a replacement. Can they tell that I was rooted? Any idea why the droid went crazy trying to update basebands? Thanks
     

    Advertisement
  2. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    A few have reporeted similar problems with that - but did you try activating once you went back to 3E?

    It always asks upon flashing a baseband update - but it shold only ask once. After that you should be good to go.
     
  3. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,290
    Likes Received:
    825
    lots of people are activating their phones today because of the update. Could be that the activation thing was just overloaded
     
  4. under999

    under999 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    i was doing this last night. Every was fine before I tried to update the baseband. I flashed back to 2.1 and still cant activate. Well I have a replacement on the way can verizon tell if I was rooted?
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    If they look hard enough, yeah, but you can solve that by flashing a 2.1 non rooted SBF
     
  6. under999

    under999 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I have flashed the stock 2.1 from all things root. Will that be ok?
     
  7. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,290
    Likes Received:
    825
    as long as you didnt root again after using the sbf yes
     
  8. under999

    under999 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    I have not rerooted. Thanks.
     

Share This Page

Loading...