Need immidate help


Last Updated:

  1. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    My LG ally is about 5 months old. I love the phone and am always on it.

    I rooted it yesterday and it worked fine.. I went in to flash it and re-install v3. but when i re booted i got a blue screen (Fastboot)

    IT says:

    Fastboot mode started
    udc_start()

    I cant do ANYTHING here.

    I can get to recovery and I try to mount my card on to my computer but it doesnt work.

    Any ideas on how to fix this, and please I need to get it working, thanks ahead of time.
     

    Advertisement
  2. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    did you make a backup? If so, you can boot into recovery manually by pressing the volume down, home key and power key at the same time. press and hold for a bit and release. you should see the recovery console
     
    Indifferent22 likes this.
  3. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    No, I can get in to recovery, but what do I do from there.. My phone wont mount to computer.. so i cant do jack.
     
  4. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    You wouldn't mount from recovery, you would mount from the bootloader. Did you install a custom recovery, like Clockwork or AmonRa?
     
    Indifferent22 likes this.
  5. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    Yes, I have clockwork, and if you could help a noob out; how would I go about mounting from the bootloader?
     
  6. username.unknown

    username.unknown Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    Do you have a backup on your sd card?
     
    Indifferent22 likes this.
  7. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    no, it's gone.. i dont know wtf happened I did a backup as soon as I rooted..
     
  8. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    if you want download teamviewer (search it on google) and i can work on your phone from your computer.
     
    Indifferent22 likes this.
  9. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    I think he meant mount from recovery so he could place a rom on his sdcard and then re-flash.

    Have you gone into Device Manager on windows and see'ing if drivers needed to be installed while you were in recovery?
     
    Indifferent22 likes this.
  10. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    cmd?, Ill tell you what I'm able to do and we can try from there.

    I'm a noob when it comes to this.

    I have recovery
    No SDK afaik

    If i let it boot w/o recovery i get to fastboot blue screen where I cant do anything.

    Am I able to mount my SD card, if so can someone explain.

    Sorry if i sould a little irritable, im just frustrated.
     
  11. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    Download the android sdk and drivers for your phone if you havent already (i can do this for you if you want me to on teamviewer i could do it fast)
     
    Indifferent22 likes this.
  12. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    If your able to mount your sdcard. Download a rom and place it on the root of your sdcard and try flashing it.
     
    Indifferent22 likes this.
  13. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    dots, you are god.. I fixed it.. needed to download a driver for my memory card. Never would've thought of it.

    Thanks to all of you, couldnt have done it w/o :)
     
  14. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    No problem. :D

    glad you got it working.
     
  15. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    Fixed, never mind! Thanks again for all of the help guys.
     
  16. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    so you were able to mount the sd? correct?
     
  17. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    Yes, I mounted it.. and now I fixed it got v3 back on there.
     
  18. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    Awesome!
     
    Indifferent22 likes this.
  19. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    So to prevent this issue of happening again, get the sdks and make sure I have a backup?
     
  20. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    Just make sure you make a Nandroid backup in recovery. and the android sdk just provides some tools.
     
    Indifferent22 likes this.
  21. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    Aye, many thanks sir. Many thanks.
     
  22. dots

    dots Well-Known Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    245
    Well one thing i would deffinelty recommend is always have multiple copies of a backup you make. Like once you make one save a copy of it to your pc. I've learned from expereince as my stock rom backup has gone poof :(.
     
  23. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    Your welcome! Anytime.

    yes go with what dots said have more than one backup (Ive been there to now i have lots of backups)
     
  24. Indifferent22

    Indifferent22 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    20
    Yeah, always fun when your backup is gone.
     
  25. chase8333

    chase8333 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4

Share This Page

Loading...