Need major help. exhausted all resources!!!


Last Updated:

  1. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I hate for my first post to be a question, but i have a problem. I have searched all over to find a way to fix it. I have been trying to root my hero. Both manually and auto. Everytime i get the following results...


    Manually
    when i try to root manually i the serial number is correct and then when i enter the following this is what i get


    c:\android-sdk-windows\tools>adb push asroot2/data/local/
    cannot stat 'asroot2': No such file or directory

    I have downloaded all the files multiple times and still the same result. Hell i even tried it on a different computer same result. So i figured i would try the auto root.

    Auto Root
    when i tried to auto root i ran fresh pre kitchen 0.2. i did the diagnostic it came back good. So i did the auto root and it said this..
    -failed to push files properly. reboot try again. visit geekforme.com for help.
    went to geekforme.com and here and found no result for either problem. Please help.. I would really like to root my phone. thanks
     

    Advertisement
  2. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    First...have you downloaded the SDK folder? If so, then have you put the asroot2 file in the tools folder of the sdk folder? I bet that is your problem.

    Let me know.
     
  3. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    Did that solve it for you?
     
  4. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    no done that already. i did everything in the guide multiple times just to make sure i didnt miss anything
     
  5. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    hmmm...really strange. lemme think a minute. (When did you buy your phone?) If it's brand new, it might be one of the phones that they've created a patch for so people cant root.
     
  6. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
  7. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ok i got my phone rooted. something with the anitvirus software i guess cause when i disabled it the file were found. but now i have a new problem. trying to install rom. tried fresh 2.0 and damagecontrol 2.08 and everytime it says no zip files found from root menu of phone
     
  8. Roman G.

    Roman G. No-Posting Probation

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    539
    Likes Received:
    261

    Download Rom, place rom in the root of your sd card, then shutoff phone and push and hold home button+ push and release power button until you are into the recovery menu and wipe everything and flash zip!

    Anything else just ask!
     
    me2u69 likes this.
  9. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    yes did that but when i went to flash zip it says no zip files found. downloaded rom and retried a few times same result
     
  10. Roman G.

    Roman G. No-Posting Probation

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    539
    Likes Received:
    261

    Make sure your SD card is unmounted!
     
  11. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    tried and still no zip files found
     
  12. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6

    Make sure you are not putting the zip in any folders. If it's in the "download" folder, you can't flash it. It needs to be directly on your sd card....not in any folders. Try that.
     
  13. Roman G.

    Roman G. No-Posting Probation

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    539
    Likes Received:
    261
    Are you coming from 1.5 or did you do the 2.1RUU?
     
  14. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    im on 1.5 and yeah i loaded it to the sd card took about 5 minutes to transfer
     
  15. Roman G.

    Roman G. No-Posting Probation

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    539
    Likes Received:
    261

    I assume that you have the option in the recovery menu to flash a rom from the SD card right?
     
  16. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    it says flash zip from sdcard. Is that the same??
     
  17. bill t

    bill t Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    4
    You can mount the SD card again, and then use Windows explorer on your computer to make sure that you do have xyz.zip on the SD card.
     
  18. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    What recovery image are you running?
     
    cbeams00 likes this.
  19. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    im using the one it told me to download in the guide on this site. and yes i have used windows explorer already the files are on my sd card. atleast it shows them on there when i mount it the the computer but once i reboot my phone into recovery it says no files found on sd card
     
  20. mysticmead

    mysticmead Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    1,348
    Likes Received:
    175
    when using windows explorer, what folder are the files in? and just to be clear, you did NOT unzip them correct?
     
  21. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    the are on my e: drive which is a removable disk drive, my sd card and no i didnt unzip them.
     
  22. cbeams00

    cbeams00 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ok i have no idea what i did differently but i just repeated the whole process again for about the tenth time and it finally worked. I did everything exactly as i did before so i am completely confused. But i finally got damagecontrol installed. i appreciate everyone help thank you
     
  23. alexthearmo

    alexthearmo Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    6
    cbeams00 likes this.
  24. slade

    slade Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    4
    there is supposed to be a space between 'asroot2' and '/data/local/' if that was a copy/paste
     
  25. ccapasso

    ccapasso Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    278
    Correct. It is that way in the guide, with the space. This is why I suggest people copy and paste the commands instead of typing them. Typing leaves room for user error (no offense) while cut in paste does not (technically :))
     

Share This Page

Loading...