need root help


Last Updated:

  1. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    my phone stays on motorola symbol, but i can get on to clockworkrecovery what can i do
     

    Advertisement
  2. Sele

    Sele Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    7
    If you have just changed kernels, that is probably the issue, reboot back into recovery and flash a different kernel. If you don't have a different one you may have to flash the entire rom again.
    Of course, if you did a nandroid backup, reboot into recovery and restore the backup.
     
  3. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i forgot to do nanodroid recovery it happened after i tried to change to cyanogen rom5.0.8
     
  4. GideonX

    GideonX Guest

    What rom did you have before? Try just reloading that via recovery without wiping your data.
     
  5. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i was rooted stock 2.2 and tried to get cyanogen5.0.8 i forgot to back up and did wipe now phone is stuck on motorola logo, but i can go into clockwork recovery
     
  6. istolvampire

    istolvampire Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    503
    Likes Received:
    35
    put a rom on sd card manually by removing sd card and putting into computer. Make sure you put it onto the root of the sd card. Not into a folder. Put the sd card back into phone. install via recovery.
     
  7. OMJ

    OMJ Bazinga VIP Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    3,288
    Likes Received:
    825
    if you didnt wipe data and cache then I suggest doing that. CM 5.0.8 is a 2.1 rom you cant go from 2.2 to 2.1 without wiping
     
  8. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i wiped data and cache, can i still put a rom on sd card and ifso which one and where can i get it also how do i do it?
     
  9. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    found a rom in clockwork and now phone is working but its running on 2.1 and not froyo, and on cyanogen 5.0.8 and with no market whats a better rom and how do i get market back
     
  10. klwheat

    klwheat Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    5
    Trust...I'm using LFY 1.4. It's 2.2, runs FAST and SMOOTH. And just installing it (wipe data first!) should get your market issue fixed :)
     
  11. TrustNYC

    TrustNYC Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I am running lfy 1.4 now but I still have no market. How do I get market? Also how do I change theme?
     

Share This Page

Loading...