New D2 ROM leak: 2.3.15


Last Updated:

  1. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    MDW and TBH present: 2.3.15 for the Droid2

    Leaked D2 OTA upgrade in update.zip format, deodexed...no change log or any sort of summary of changes yet.

    Do a nandroid backup first, of course.

    If you've themed or applied a ROM and want to try this you'll likely want to wipe /System to avoid potential conflicts.
     

    Advertisement
    kaoticg2k10 and redpanda like this.
  2. kidon

    kidon Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    18
    Have you noticed any differences yet?
     
  3. Super_Six_Two

    Super_Six_Two Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    76
    So what is the advantage to doing this rather then waiting for the OTA? Not losing root?
     
  4. pballa2099

    pballa2099 Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    i did all the steps and all my apps and settings are gone, follwed exactly and did a backup. what do i do now??
     
  5. RUKKU5

    RUKKU5 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    awesome, but im gunna wait for changelog.
     
  6. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    If you followed all the steps your apps and settings are supposed to be gone...that's what happens when you wipe data and cache.

    All your apps and settings should be restored automatically - just wait and you'll have them all back - you'll have to add your email accounts back in manually.
     
  7. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Advantages:

    1. Being first ;)
    2. Keeping root easily
    3. Maintaining a deodexed system (better for theming and can/should help performance)
     
  8. pballa2099

    pballa2099 Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    okay, so i'm guessing all of my downloaded apps will have to be reinstalled manually, and that everything will sync from gmail?
     
  9. lazarus2297

    lazarus2297 Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    does anyone else's dialer screen look weird like mine? and yes i wiped data and cache first... haven't tried reinstalling yet just thought i would see if I am the only one...
     

    Attached Files:

  10. roboots21

    roboots21 Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Hmm .. that is exactly how my screen looks with stock Droid 2 ROM. ???
     
  11. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    I believe I have found one fix so far that is nice - the problem I was having w/accounts w/facebook linkages not showing phone numbers when they have status updates appears to be fixed. Can someone else confirm?

    For those installing and wiping data, all your apps and settings should reinstall automatically - can take a while, but that has been one area where the D2 has been perfect for me so far.
     
  12. droidpcguru

    droidpcguru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    506
    Likes Received:
    19
    Check the orientation of the numbers on the dialpad..something's not right there.
     
  13. lazarus2297

    lazarus2297 Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    :D apparently he didn't look at that picture good enough:)

    I tried reinstalling and this time i formated system first and it works fine now.. something was completely wrong with my dialer app. after I would call someone and hang up the signal would completly go out then switch to 1X for a minute then back to 3G... but all seems good now
     
  14. bishang

    bishang Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Has anyone lost their root installing this?
     
  15. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Nope, not me, zero root issues.
     
  16. lazarus2297

    lazarus2297 Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    if you have to use the "format system" option then you will lose root
     
  17. pballa2099

    pballa2099 Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    my dialer is messed up as well, anybody find a fix for this issue?
     
  18. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Try clearing data for the Dialer:

    - Settings>Applications>Manage> All Apps, select Dialer, clear data

    If that doesn't work and you really need to fix it, you may have to reinstall and wipe /system as a part of the install.

    Assuming you've already done things like a battery pull..
     
  19. roboots21

    roboots21 Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Ha, oooops .. I looked at the picture again .. something is def messed up :)
     
  20. J.C.Sugrue

    J.C.Sugrue Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I had the exact same problem yesterday, I ended up going back to 2.2.0
     
  21. RJT185

    RJT185 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    550
    Likes Received:
    51
    Any change logs for 2.3.15??
     
  22. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Nope.
     
  23. RJT185

    RJT185 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    550
    Likes Received:
    51
  24. Redflea

    Redflea Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    289
    Yeah...kinda a bummer they didn't leak a change log as well.

    I haven't done it yet, but since 2.3.15 leaked for the DX as well, you could check out the DX 2.3.15 leak discussions and see if they have any info. Will likely be some DX specific stuff, but likely a lot of commonality between the DX and D2 releases.
     
  25. Super_Six_Two

    Super_Six_Two Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    76
    2.3.15 was officially released for the DX. This is the first version of froyo that they got. Since they did not have a previous version of froyo idk if they will have a change log.
     

Share This Page

Loading...