New droid site is up


Last Updated:

  1. someguy9

    someguy9 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    5

    Advertisement
  2. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,499
    Likes Received:
    18,872
    Thanks!
     
  3. billd

    billd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    12
    Arrrgh. It has the "Buy Now" link and it's only $150 for existing customers and they have you login but then once I'm logged in, no Droid. :mad:
     
  4. AdamDroid

    AdamDroid Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    i know, i cant buy one yet either I get this dumb message....

    The selection you made is unavailable at this time
    Browse one of the options below to choose a different plan or phone, or call (800) 2-JOIN-IN for assistance.
     
  5. exjimenez

    exjimenez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    4
    me too! so upset
     
  6. i. austin

    i. austin Active Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    the website wont even load correctly on my computer
     
  7. n9zez

    n9zez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    Same problem here. They expected this to be a historical sellout and didn't prepare for the massive hits to the website?

    Using VZW right now is like using a 9600 baud modem!!
     
  8. i. austin

    i. austin Active Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    ok i got the website to load...now i cant upgrade my phone b/c the droid isnt on the website, but when i click the new customer link, the droid and droid eris shows up!!
     
  9. exjimenez

    exjimenez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    4
    hopefully it shows up here pretty soon in the upgrade phone area, i really dont want to go to a vz store at 7am and have it sitting in my pocket all day at work not being able to play with it.
     
  10. NegativeX

    NegativeX Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I got it to work... here's how.

    When I clicked to upgrade my existing phone, it took me to the page with the list of phones available... in order to have the Droid show up, I had to select Motorola from the list of manufactures on the left, to filter them all out.

    Then the Droid appeared at the top of the list.

    Good luck. :)
     
  11. scorrpio

    scorrpio Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    3
    Yeah, this is nuts. They pump the hullabaloo with countdowns and all, and when you go in there to actually GET it, it ain't there. When you just browse for the phones (not via upgrade), Droid shows up. Going through upgrade - no dice.

    So, if come morning I show up at a Verizon store and tell them I wanna upgrade, are they going to tell me to take a hike too?
     
  12. n9zez

    n9zez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    No dice here! I guess I will go to bed and get up early and order it via customer service. Hopefully I can get Saturday delivery.

    GOOD LUCK!
     
  13. exjimenez

    exjimenez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    4
    seriously, "Oh, your an upgrade customer...no moto droid for you, but you can have a moto barrage"
     
  14. SugarCoatedTape

    SugarCoatedTape Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Damn it, you're all way too damn excited. The site went up MINUTES ago; it'll speed-bump a bit at first. Calm the hell down.

    Filter by "smart phones and PDAs" (I think) after you sign in on the site to find the Droid.

    Also, overnight delivery only applies to business days. That's Monday thru Friday, not Saturday. If you order now, you'll get your phone on Tuesday.
     
  15. NegativeX

    NegativeX Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
  16. n9zez

    n9zez Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    1. I have tried the filtering options to no avail.

    2. I am sorry I am "too damn excited". I just expected the count down timer that ended 59 minutes ago to be a count down to when I could order the phone, not access a broken website.

    3. Fedex offers Saturday delivery. I am pretty sure VZW offers this option via customer service.
     
  17. billd

    billd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    12
    I tried the narrowing down thing with Motorola again and it still didn't work for me.

    I wonder if it's a location thing. Once I log in, they know I'm on the west coast, and it won't be Nov 6 for another two hours here.
     
  18. i. austin

    i. austin Active Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    its not a west coast thing...i think it may be area specific. im in the atl area w/ no luck
     
  19. SugarCoatedTape

    SugarCoatedTape Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Yeah, but check the "shipping information" in the checkout page. It pretty much says that Tuesday is when you're getting it when you click on the "more info" button or something like that.
     
  20. NegativeX

    NegativeX Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0

    Colorado here... was able to order it around 10:30pm my time.

    Which I suppose is November 6th, East coast time.

    /shrug
     
  21. scorrpio

    scorrpio Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    3
    When I just go to phones (not via upgrades), Droid is there. I click it, and from there is a link to 'Upgrade your phone'. There, it presents me with the phone list on my family plan, I select mine, which is eligible for NE2 - which is a Moto Q9c with data plan - click 'Show Upgrade Discounts' - and the Droid ain't there. Yes, I filter by 'Smartphones, filter by Motorola - no dice. It is not like the site is overwhelmed - it is quite fast and responsive, but broken.
     
  22. AdamDroid

    AdamDroid Active Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    i wonder if its only for people trying to upgrade. If i acted like a new customer, i was able to go to the checkout
     
  23. NegativeX

    NegativeX Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Just placed a second upgrade order for a second line on our account, for the Droid.

    Maybe it's a regional thing?

    :confused:
     
  24. sbank

    sbank Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    It took me this entire hour waiting for the various pages to refresh. Then all of a sudden everything "just worked" likety split. Maybe they are rebooting the machines?

    But I ended up just placing the order *AND* it included the instant rebate. (I added it as a second line, I will then cancel my BlackBerry Storm in a couple days after I verify all is well.)
     
  25. billd

    billd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    12
    I suppose it's possible that there are different web servers for different regions and they're taking a while to get them updated. However, that wouldn't explain while a server for Colorado is updated before a server for Georgia; so it's a pretty thin hypothesis.
     

Share This Page

Loading...