New Pandora on Radioactive FroYo ROM


Last Updated:

  1. SlyFerret

    SlyFerret Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    25
    Good Morning,

    I'm running Radioactive FroYo v1.8.7, and updated to the newest version of Pandora via the market last night.

    After the update, Pandora won't launch, and immediately force closes.

    Anyone else experiencing this problem, or is it just a freak occurrence on my device?

    -SF
     

    Advertisement
  2. EmoTonyB

    EmoTonyB Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    538
    Likes Received:
    86
    i am running a custom SDX rom, updated Pandora last night and now i am having the same issue!!! booooo.... i like Pandora. someone fix it!!! ;)
     
  3. SoulTerror

    SoulTerror Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    724
    Likes Received:
    48
    I was just using Pandora last night with no issues. Not sure if I have the newest version of Pandora though. I'm using RadioActive Froyo 1.8.7.
     
  4. SlyFerret

    SlyFerret Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    25
    Pandora was just updated yesterday. The previous version worked fine.

    -SF
     
  5. Stoney62

    Stoney62 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    512
    Likes Received:
    38
    Yup, mine forced closed too then all of a sudden it started up. When I tapped on the widget, it force closed again--Won't come off my notification bar -probably have to reboot my phone to get rid of it--Doesn't show up in ATM either.

    Update: I uninstalled, it's gone. Too bad, hope they fix it soon.
     
  6. Zumaki

    Zumaki Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    577
    Likes Received:
    26
    Protip: if your apps are running fine, don't update them.

    edit: I used to just update things because there was a new version, but then I realized i was just risking messing up something that worked, or doing something like turning Twidroid into Twidroyd

    (i mean, wtf? why a Y?)
     
  7. wihogfan

    wihogfan Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    Agreed.

    But when I do update them, I always back up the current version of the app and save that apk file before updating. That way if the update screws something up, I can go back and install the older version of the app.
     
  8. rcourt529

    rcourt529 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    5
    Does anyone have the .apk of the Pandora prior to the latest update saved?
     
  9. Stoney62

    Stoney62 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    512
    Likes Received:
    38
    Pandora was updated a couple days ago and now works fine.
     
  10. rcourt529

    rcourt529 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    5
    It works fine, but now you can only skip 6 times (like online). I used to be able to skip 6 songs, back out to a different genre, go back in and have 6 more skips. You didn't have to wait an hour to get your skipping priviliges back...
     
  11. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    I have the older version. I just cancelled my web space a few days ago so I'm not sure if this will share but I'll give it a shot. If it doesn't work shoot me an email and I'll send it to you.

    com.pandora.android.apk
     
    rcourt529 likes this.
  12. EmoTonyB

    EmoTonyB Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    538
    Likes Received:
    86
    so reading around the webz it seems that is is specifically the Moment that has incompatibility issues with the 1.4 update. below is a link to the 1.3 apk (from a thread on the sdx forums) i uninstalled and reinstalled from the link and now have pandora back up and running just fine... just one more kick in the balls as a moment owner.. jeeez...


    Thank You
     
  13. SlyFerret

    SlyFerret Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    25
    Pandora 1.4.1 has been working fine for me. It came out a few days after I started this thread.

    Make sure you get the latest update.

    -SF
     
  14. rcourt529

    rcourt529 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    112
    Likes Received:
    5
    So yesterday I installed this older version of pandora and was back to the version I liked (1.3) Today it's back to the version I don't like (1.4) I didn't update the app, so I'm not sure how it went back to the newer version? do you have to uninstall pandora first before installing the older version? If so, how do you uninstall? It won't let me by going into 'manage applications'
     
  15. gmjlopez

    gmjlopez Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    4
    Yay its working again...
     
  16. ovrrdrive

    ovrrdrive Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    389
    I did see something in the settings about checking for updates... Maybe it updated itself?
     

Share This Page

Loading...