New Phone with 4.3" display and HDMI in Testing


Thread Status:
Not open for further replies.

Last Updated:

  1. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    FWIW My friend works for a company that qualifies phones for phone manufacturers before they are sold to a wireless carrier. They are currently testing a CDMA phone with a large 4.3" display and an HDMI port. I'll post back if I can get more info.
     

    Advertisement
  2. noidea`

    noidea` Active Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    ASk him to get pictures please ;)
     
  3. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    I tried but, he won't. It was hard enough getting that much info from him.
     
  4. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    supersonic? maybe you can find out at least how long it's been in the testing phase.....just recently or for a month or 2 now?
     
  5. passivesf

    passivesf Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    26
    Does HTC's HD2 have a HDMI port??
     
  6. passivesf

    passivesf Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    26
    Also, why would you want an hdmi port on a phone?
     
  7. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    Just recently. Within the past couple weeks.
     
  8. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    I guess if the phone supported HD recording then you could hook it up to your TV and watch your recordings in HD on the big screen. Just another marketing gimmick if you ask me. I would not really use that feature. I guess some people would.
     
  9. cary328is

    cary328is Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    839
    Likes Received:
    427
    Interesting...even the HD2 doesn't have an HDMI port:

    HTC Mobile Phones - HD2 T-Mobile - Overview

    @grokr989 I hope you get more information soon. I understand why he can't get any pictures. Sounds like an awesome job...wouldn't want to risk it especially in this economy. Thanks for sharing the info though
     
  10. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    Your welcome. My best guess is the Motorola shadow we've heard about but it could very well be something else too.

    Motorola Android phone leaks with 1080p video, HDMI | Electronista


    I'll try to at least find out the manufacturer.
     
  11. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    I doubt it's the Supersonic because that is supposed to be a Wimax device. They test CDMA devices exclusively so whatever it is, it is CDMA.
     
  12. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    Interesting that I found this article that mentions the Shadow is CDMA and will be on Verizon in March :eek:

    Google Nexus Two a.k.a. Motorola Shadow
     
  13. cary328is

    cary328is Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    839
    Likes Received:
    427
    I'm sorry I think you're confusing the capabilities of CDMA/GSM and the Wimax thing. Sprint uses ALL CDMA phones - meaning it doesn't use SIM cards and the data is encrypted/decoded differently than GSM phones. It has nothing to do with WiMax at all. Wimax is just a new (not really that new) radio frequency (802.16e) that is broadcasted for data transfer. So - yeah you can have both CDMA and Wimax in the same phone.
     
    grokr989 likes this.
  14. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65

    I see. Thanks for clearing that up.
     
  15. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    yeah. i would say try your best to at least find out the:

    1) manufacturer of the phone, and
    2) physical keyboard or not.

    because a guy in the incredible thread (page 77ish lol) said he recently was shown a 4.3'' 1 ghz android phone from motorola with NO physical keyboard that was VZW bound. it was from a tester/programmer or something. so that matches up with everything you've mentioned so far....
     
  16. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    I read that post over in that thread also. I'll see what I can find out.
     
  17. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    I was able to find out from him that the phone being tested is made by Motorola.

    I'll try to find out wether or not it has a physical keyboard now.
     
  18. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    does this person only allow you 1 question per week or something? :p
     
  19. tdub88

    tdub88 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    636
    Likes Received:
    465

    He probably just REALLY likes his job and wants to keep it! :eek:
     
  20. jper15

    jper15 Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    i am going to do my best to get some pictures this weekend of the moto phone that i saw.
     
  21. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    yeah, or at least play around with it some more and use the camera, video, see what version of android its running, etc. anything you can squeeze out of this guy would be awesome! also, just honestly ask him his impressions (and try really hard to understand him and his thick accent lol).
     
  22. mrmojoz

    mrmojoz Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    591
    Likes Received:
    63
    Motorola? Those guys love 1.5 if it is going to have Moto-Blur on it. :(
     
  23. mcbtrain929

    mcbtrain929 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    925
    Likes Received:
    129
    my gut is absolutely positive that this beast would not have motoblur on it.
     
  24. grokr989

    grokr989 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    219
    Likes Received:
    65
    LOL. No. I just want to ask him a little at a time and work it into the conversation without making him worry.
     
  25. drhill

    drhill Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    762
    Likes Received:
    186
    Per someone who works at motorola and posts at howardforums, the shadow does.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...