NEW RELEASE JITv2 released ( 2.1 only )


Last Updated:

  1. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    download:RELEASE: JIT V3 FOR SAMSUNG MOMENT [{STABLE}] UPDATED V3
    stable, faster, and responsive
    enjoy
    drooooid/noobnl

    CHANGELOG
    V1 INITIAL RELEASE
    V2 USING THE NATIVE BINARY FOR 2.X, NOT A HACK FOR 1.6
    V2.1 PERMISSION FIXES
    V3 REVERTED Llibnativehelper.so TO STOCK, BECAUSE OF STABILITY PROBLEM, NO SPEED LOSS IN MY TESTING

    FOR THOSE OF YOU ARE HAVING RANDOM RESTART v3 ONLY
    Try my fixed dalvik cache

    you need JITv3 installed

    Install:
    clear dalvik cache
    apply Fixed.davlik.cache.for.jitv3.zip
    then restart 4 times
    download: Fixed.davlik.cache.for.jitv3.zip
     

    Advertisement
  2. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
  3. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    no you don't have to... also clear cache.
     
  4. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
    Oh? Well just to be safe I did. This one seems MUCH more stable. I'm on restart #3. I'm looking forward to seeing exactly how fast it can get!

    BTW, should I be rebooting through cmd or old fashioned red-button? Does it matter?
     
  5. Eazail70x7

    Eazail70x7 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    108
    What is Cmd? And do I need that to root? Or does it come with the roms... (Seems so complicated :()
     
  6. Schwamy

    Schwamy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    What do you mean by "clear the cache"?
     
  7. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    nope you don't, reboot how you want to
     
  8. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    clearing the dalvik cache in the recovery
     
  9. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    Updated to 2.1
     
  10. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
    cmd short for command prompt, like what you get in connectbot. anyways, no you do not need root to apply JIT.


    What's new in 2.1? I don't want to continue to clear my cache!:p
     
  11. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    you don't need to clear it if you were using v2. 2.1 just fixes permission
     
  12. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    Can this be ran on Culkins rom with the N1 launcher, live wallpapers etc? Also if I install it and decide to remove it whats the easiest way to do so?
     
  13. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
  14. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    gotcha, thanks
     
  15. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
    yeah, I'm currently running 2.1 packaged with joeys recovery, cul's rom, live wallpapers, helix launcher to replace n1 launcher, joeys v5 root, and jit 2.0 all at once.

    It's great!
     
  16. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    Ok just installed it. On reboot #3. Im not supossed to clear the cache on each reboot right? Just before installing JIT?
     
  17. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    yep :)
     
  18. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    I know I read there was random reboots on ver 1 but I dont remember how hey were fixed. Im getting reboots every once in a while when opening a program or adding widgets etc.
     
  19. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
    OK, my phone has had CDMA lockup 8 times today, and has auto-restarted about 11 times (that's nearly 20 restarts today!)

    I'm gonna try to remove it and see if it fixes everything...
     
  20. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    Updated build
     
  21. vbetts

    vbetts Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    19
    I've had this on my phone all day so far. My phone has reset about 5 times on programs like opera, and gameboid
     
  22. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
    Anyway you could upload this and the uninstall on mega or rapidshare since sdx is going down alot due to the traffic?
     
  23. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
  24. Wingzfan61

    Wingzfan61 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    36
  25. drooooid

    drooooid Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    16
    yes it does
     

Share This Page

Loading...