New T-mobile G2 Outside the USA....General


Last Updated:

  1. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    hi all..

    Just ordered a T-mobile G2. Can't wait to get it....until something on the specs suddenly jumped out.

    It's 3g frequencies.

    Can anyone help me with my question as I'm not sure.

    But I don't think it'll work on 3g here in New Zealand (on Vodafone)

    I've googled the frequencies and I'm not sure, but i have a gut feeling I've cocked up majorly by ordering it !

    Thanks
     

    Advertisement
  2. OfTheDamned

    OfTheDamned The Friendly Undead VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    9,691
    Likes Received:
    8,364
    Perhaps one of the members in the G2 forum will know something.
     
  3. justme8800

    justme8800 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    19
    I googled them as well, and I'm not too sure about this, but... one site says that Vodafone NZ is rolling out 2100 3G in urban areas, keeping 900 for rural areas (the G2 uses 1700 and 2100 for 3G). You won't get 4G/HSPA+ at all, but I'm sure you knew that. Good luck, I hope it works for you!
     
  4. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    yeah, i knew i'd not get the 4g.

    it's only 3g i'm worried about.


    thanks for the replies though !
     
  5. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    so it arrived and I'm not getting any network on 3g.. only text/phone signal. no 3g. So think I've got an expensive paper weight.
     
  6. djsinco

    djsinco Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    Put it on eBay - lots of people looking for them!
     
  7. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    its on ebay now....Like new, unlocked. I'll lose money but heeey, that's life haha
     
  8. djsinco

    djsinco Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    2
    At least you got to see a G2. Tis better to have loved a G2 and lost, blah blah blah...
     
  9. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    SHOCK HORROR... it's sorted. Just had to set up an APN with my local 3G network and ALL GOOD!!
     
  10. justme8800

    justme8800 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    154
    Likes Received:
    19
    Awesome! Good for you, it worked out. Enjoy your awesome phone!
     
  11. jodznsez

    jodznsez Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    all i had to do was set up the APN to Vodafone NZ. Phewy !!
     

Share This Page

Loading...