New version of Swype for DROID ... just installed.


Last Updated:

  1. messenger13

    messenger13 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    381
    Just got an email from Swype with a download link. Just installed, report to follow.
     

    Advertisement
  2. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    Finally

    I made the switch back to a regular keyboard already so I guess I'll wait and see if there are big improvements.
     
  3. messenger13

    messenger13 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    381
    Just installed and tried using it ... and so far it's a fail. I might need to reboot. :confused:

    I have no issues with the last version though.

    --------------

    Update: It's working flawlessly after the third install. ;)
     
  4. mazz0310

    mazz0310 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    587
    Likes Received:
    38
    Yea I didn't have problems with the first one either, just kind of got tired of it.
     
  5. ericks17

    ericks17 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    4
    Mine didn't work either, says it's not for my device.
     
  6. pbwhite

    pbwhite Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    Curious as to the issues you're seeing - so far here (stock 2.1) it's fine. Any chance it's a Froyo issue?
     
  7. Snapple

    Snapple New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Just installed mine on stock 2.1 too and it works fine, don't have to change between the stock keyboard and swype upon unlock anymore :D
     
  8. ericks17

    ericks17 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    4
    It must be because of froyo then. Well I guess I'll go back to the one I was using before.
     
  9. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    515
    Nope, it's not a Froyo issue. I'm still on rooted 2.1 (Bugless Beast V1.1) and the message said that's it's not compatible with my phone -- was completely unusable, even switching input methods didn't work. I've reverted back to the trusty version .5612, which hasn't ever given me a single problem.
     
  10. shaggymatt

    shaggymatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    4
    Swype was great - until I finally figured out that WAS the culprit for seriously slowing the Droid down. I uninstalled it, and there was a noticeable immediate speed improvement. I did miss having voice input though when using Swype.
     
  11. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Another user somewhere reported that the input method broke, but uninstalling and reinstalling worked.

    YMMV
     
  12. messenger13

    messenger13 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    381
    EPIC FAIL!

    I emailed the good folks at Swype. It's almost like they sent us the wrong d/l link or something. :confused:
     
  13. knuckledragger

    knuckledragger Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    1
    They sent me the wrong link when I first got the beta so I wouldn't doubt it happening.
     
  14. El Blacksheep

    El Blacksheep Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    634
    Likes Received:
    33
    I found the biggest annoyance with swype was writing words with apostrophes and any mix of letters/numbers/symbols (such as dates/times/passwords)

    Plus no voice-to-text button.

    When they fix all that I'll give em another shot.
     
  15. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    I missed the .6969 notification, never got it actually. I have to find out why I did not get the notification, but it might be because I reverted to the 5612 build b/c of all the issues with 5652 (and then, a black-themed 5612 build at that).

    Of course, I don't have that account back on the phone since I have been playing with FroYo - so that may, in effect, also be a reason - but I check that account nightly at home and have not seen a Swype notification.

    If they jerked me from the beta test b.c I had to keep reinstalling 5652 b/c I was changing OSs, and they upped my limit for installs (which I never used again) I am gonna be pissed....)
     
  16. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    I was able to do apostrophed / contracted words without an issue.

    My biggest issue was that when I tried to do a Capital I I invariably get jimi instead....
     
  17. &roid

    &roid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    92
    I'm still running bone stock, I followed the instructions in the email, removed current version, and the loader, dl'd the apk, installed, and it's working perfect.
     
  18. ericks17

    ericks17 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    4
    Do u have a link to that? I have been using the HTC themed swype which I really like, but it is a .thm file so I am using the older MetaMorph cause I have yet to see .xml version. But now on froyo my MetaMorph doesn't work says I don't have root, yet all my other apps that require root work.
     
  19. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    I probably shouldn't do this....but I already have it in my Media Fire account....

    Well, I think I have it but I cannot be sure - will have to go home to verify it is the right file - I have 2 of them in my account but neither looks like the right one.
     
  20. (G)

    (G) Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    746
    Likes Received:
    47
    New version runs fine on my unrooted, stock 2.1 Droid, too.
     
  21. barrist

    barrist Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    any chance of uploading it to a link?

    EDIT: whoops sorry, guess you're not allowed to.
     
  22. messenger13

    messenger13 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    381
    :confused: Swype has a voice-to-text button. Although you have to press the menu button to get to it.
     
  23. kg6epf

    kg6epf Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    99
    If only they'd open the beta back up again.

    In the words of good ole Maxwell Smart...
    Missed it by -----> <------ that much
     
  24. johnnybirdman

    johnnybirdman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    188
  25. johnnybirdman

    johnnybirdman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    188
    GOT IT!

    I was too fast.

    After the install you have to let it go back to the "downloading/installing" screen and let it crank somemore, then you get the "ENABLE" prompt.
    After that, all is working.

    Too much, too soon. (name that movie?)

    J.

    EDIT: and it only took me 3 tries to figure this out... doh!
     

Share This Page

Loading...