No 3GFunctionality after complete restore to fresh orig ROM install


Last Updated:

  1. ewingr

    ewingr Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    579
    Likes Received:
    30
    I installed the 1Click ROM update on my phone (won't go into the gory details of why), and did a complete restore using Titanium.

    I had a few issues, all of which I have worked out except I have no 3G connectivity. WiFi works, but no 3G. I thought maybe Juice Defender may be messing it up, so I uninstalled that. I can go into Network Settings, and then Network Operators, and the Default Setup is greyed out.

    Any suggestions?

    [EDIT]
    I found that the Quick Settings app had APN toggled off. I don't know...maybe I had it toggled for some reason at the time it backed up. I typicallyi don't do that, but am learning/playing with things.
     

    Advertisement
  2. anilkuj

    anilkuj Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    4
    probably ur APN settings are missing generally use the APN restore/backup app to backup ur APN ,

    you might need to get ur original APN settings , may be theres a easy way to do it i am not sure though.
     
  3. ewingr

    ewingr Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    579
    Likes Received:
    30
    Although I got it going (See EDIT in my original post), I'm interested in this. Do you have a specific app in mind?
     

Share This Page

Loading...