No Battery?Support


Last Updated:

  1. waxlrose

    waxlrose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Can you run the captivate with the battery out and it plugged in to the wall?
     

    Advertisement
  2. papamac

    papamac New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yes, i've done this before.
     
  3. iploya

    iploya Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    317
    Likes Received:
    21
    Ummm....why don't you just try it?
     
  4. waxlrose

    waxlrose Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Because I don't have it yet, and it was a question I thought of.
     
  5. nyydynasty

    nyydynasty Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    956
    Likes Received:
    171
    i didnt think you can (i dont know of any phone that will work this way).

    EDIT:
    just tried it and it didnt work. you need the battery.
     
  6. Yggdrasil

    Yggdrasil Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    It will not get past the initial boot screen (AT&T World Phone) without a battery inside of it, and that's after taking the battery out when you turn it on.
     

Share This Page

Loading...