1. Hot New Devices! HTC One M9 | Samsung Galaxy S6 | LG G4

No Clockworkmod??


  1. nitefall

    nitefall New Member

    Hi,
    I have begun the process of rooting my brand new Incredible, using the instructions at http://www.jonamerica.com/technology/howto-root-the-htc-droid-incredible/.

    I have gotten as far as installing the SDK and running unrEVOked. unrEVOked runs without issue, and completes, claiming that it is "Done." However, when the phone reboots, it fails to go into the recovery partition.

    If i reboot the phone while holding down the "volume down" and "power" keys, I get a white boot loder menu. If I select the recovery option, the phone scren goes to a white HTC logo,a nd subsequently turns black, leaving to vertical white bars up either side of the screen.

    I have tried placing the clockworkmod zip and img files at the root of the SD card and updating the recovery flash using the boot loader, but I continue to get this black screen.

    How do I proceed form this point?

    Advertisement
  2. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member

    I got the exact same thing.
    Let me upload the .img you need really quick and put that on the root of your SD card and install through hboot.
    One second
    Here you go:
    http://www.multiupload.com/GWL0HLE0AH
    nitefall likes this.
  3. Gink

    Gink Well-Known Member

    Help! I'm having the same problem only I can't figure out how to "mount" the phone to install that file. Any suggestions? I'm new to the Inc.
  4. ChRyBa

    ChRyBa New Member

    Does your Incredible have the new SLCD screen? It appears to be an issue with the new ones. There's a few threads on xda about it.
  5. nitefall

    nitefall New Member

    This worked really well... Thank you. I am now rooted, and effing CityID is history!
  6. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member

    If you have a micro sd card reader, you can mount it through that then re-install onto your phone.
  7. apparatus

    apparatus New Member

    I'm having the exact same problem as nitefall had described. Did the exact same steps as instructed too. But, I can't seem to figure out how / what to do with the zip. Also, when i start up hboot; it gives about 5-6 errors saying it can't find the proper .img, i think. The error doesn't stay up long enough to fully comprehend.

Share This Page