No Multitouch with Fresh 1.0.1?


Last Updated:

  1. pack13

    pack13 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So i just flashed the new Fresh rom, and now everything works except for multitouch. No multitouch works on anything, brower zooms, maps, pictures, etc... And before i was using the stock rom and there was multitouch functionality (worked perfectly). Does this Fresh rom not have multitouch? because if so it becomes almost unusable to me. :S
     

    Advertisement
  2. neodorian

    neodorian Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    276
    Works for me still.
     
  3. atypical1

    atypical1 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    5
    I just checked and it works for me too.
     
  4. cabbie

    cabbie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    553
    pinchzoom works fine here

    the google maps update still wont install successfully
     
  5. swankydank2001

    swankydank2001 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    8
    works fine here
     
  6. rdPhreak

    rdPhreak Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    Multi touch works for me as well.
     
    cabbie likes this.
  7. patch321

    patch321 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    159
    Likes Received:
    21
    i'm good as well, but have no advice to fix it. sorry.
     
  8. cabbie

    cabbie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    553
    user error on my part but says adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. it worked last time i did it. ran it as administrator too, its probably something simple. tried to run from root of c:\ and also from c:\android-sdk-windows where the SDK is installed
     
  9. rdPhreak

    rdPhreak Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    You need to go one more folder in.

    C:\android-sdk-windows\tools
     
  10. shad0w77

    shad0w77 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    swype broke it for me when using the bfs kernal that fresh put out. Try switching to a different input method to see if that does anything.

    If that works, and u have multi touch, install the no bfs kernal and then activate swype.... should be good to go...
     
  11. pack13

    pack13 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I appreciate all the helpful responses. Actually all that was needed was a reboot through the bootloader screen... Dont know why it worked but it did!
     
  12. cabbie

    cabbie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    553
    that did the trick! much thanks

    btw i wasn't sure how to "wrap up" the whole process, I dont know if one of the commands you included did so. I typed in 'adb kill-server' at the end, it said "adb: not found". Then i felt safe unplugging my phone.
     

Share This Page

Loading...