No outgoing sound in callsSupport


Last Updated:

  1. ShinobiSli

    ShinobiSli Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hey all. Yesterday, my phone spontaneously started having this problem; whenever I'm in a call, either outgoing or incoming, I'm told I have little to no outgoing sound. Some people told me they could barely hear me, or could only hear me if I yelled into the mic, while others couldn't hear anything at all. Is there any reason this would randomly start happening? Any fixes? I'm trying to avoid a factory reset/sd card format, but I'll do it if necessary.
     

    Advertisement
  2. Sam-SonyXperia

    Sam-SonyXperia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    151
    You may want to check for any build up in the microphone area and if this does not appear to be the issue I would advise having an authorised repair agent take a look at it.
     
    ShinobiSli likes this.
  3. ShinobiSli

    ShinobiSli Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ha, hadn't even considered that. It was totally a dust/lint buildup, clearing it out solved the problem. Thanks a lot!
     
  4. Sam-SonyXperia

    Sam-SonyXperia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    151
    No problem, glad it was the easy to fix one :)
     

Share This Page

Loading...