No signal after updating Kernel


Last Updated:

  1. burrito

    burrito Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0

    Advertisement
  2. suyash1

    suyash1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    216
    Likes Received:
    19
    switch everything back to 1.5 then whatever rom you are using might help
     
  3. burrito

    burrito Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks for the reply. I was using the stock 1.5 rom and I'm pretty sure I tried going back to 1.5.
    In any case I just kept trying kernels and one FINALLY worked. It was the newest revision of the 1.6 kernel.

    So now I can run apps that need root access, right?
     
  4. suyash1

    suyash1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    216
    Likes Received:
    19
    if you are in 1.5 then why not switch to micro's 1.6. it is the ota that tmo released but without twiz and has root
     
  5. burrito

    burrito Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I'm using a 1.6 from BH_MAN. I'm too scared to try changing it again now, haha.
     
  6. bjs2000008

    bjs2000008 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    6
    I'm having the same problem and it seems like all the new ota (expect for the original) tweaks wont work on my phone anymore w/o root. HELP!
     

Share This Page

Loading...