No signal need help urgentSupport


Last Updated:

  1. stuman92

    stuman92 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey guys
    just joined the forum,
    My girlfriend got me a sonic for xmas, it worked fine for the first 5 days then suddenly bam no cell signal, im at work for 2 weeks so no chance of going to a store, i have tried doing the factory reset but that had no effect, it just sits there and says no signal.
    im with telstra (australia) and my mobile broadband internet dongle gets full signal.
    if you have any ideas it would be much appreciated as i need to make phone calls for work

    Cheers
     

    Advertisement
  2. stuman92

    stuman92 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i have tried several other 3g sim cards in the phone with no luck
     
  3. klsdream

    klsdream Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    6
    it should work after factory rest, then it may hardware issue.
     
  4. Lebo

    Lebo Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    Messages:
    70
    Likes Received:
    22
    I seriously hope you didn't accedentally turn off moble data under settings....
     
  5. groynk

    groynk New Member

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    (once you've turned your mobile data back on :p)

    Is your work a new location?
    what I mean is, have you ever had signal there?

    I am having issues with 850mhz band, you might be too...
    (thought all smart phones would be quad band these days, but apparently not)
     

Share This Page

Loading...