No Videos WorkGeneral


Last Updated:

  1. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    57
    My browser doesn't play any type of video at all.. Mobile Youtube the web version doesnt play videos. I tried the stock, opera, dolphin. None can't play. It either shows a play button and refreshes the page when I click it..
    Or It would just load and then stop all of a sudden and say"sorry video can not be played". It's weird since it just happened recently.. Does anyone know how to fix this? I'm on Backside rom.
    I recently also changed my DPI, if that'd sort of what can cause it.. But I highly doubt it since it worked a good 4 weeks on 154DPI.
    Does anyone have a fix for this? I have tried about everything.
     

    Advertisement
  2. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    4,923
    Likes Received:
    1,881
    Does your phone support flash player? If so is it installed?
     
  3. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    57
    It doesn't support flash nor is installed. I think it may have been when I changed DPI. I currently instead of went into fastboot have now entered in the "bricked" zone.

    Thanks for your reply :D
     
  4. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    4,923
    Likes Received:
    1,881
    I am really sorry to hear that. At least you're in good spirits! Lol
     
  5. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    57
    Lol. This would be the 5th or 6th time bricking. Got the MIN and programs ready to go. I guess this is what I get for being off the forums for a long time lol :D
     
  6. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    4,923
    Likes Received:
    1,881
    Lol I suppose so. Are you stuck in a bootloop? Hard or soft brick?
     
  7. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    57
    Well I don't know what category it would fall into but. My phone won't pass the splash screen. It's all good though. I managed to unbrick my phone about 10 minutes ago.
     
  8. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    4,923
    Likes Received:
    1,881
    Soft brick.
     
    BrandonOptimus likes this.
  9. bobdamnit

    bobdamnit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Messages:
    401
    Likes Received:
    91
    Soft brick. Easily fixable.
    As to the cause of the video issue, are you sure no such video player (such as QQPlayer, MXVideo, etc...) wasn't installed?
     
  10. BrandonOptimus

    BrandonOptimus Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    57

    Nope nothing at all. I found the issue.. Seems when I flash a morph causes the problem to happen.
     

Share This Page

Loading...