No Wifi Milestone


Last Updated:

  1. mariu$

    mariu$ Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0

    Advertisement
  2. Chroma

    Chroma Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    369
    Likes Received:
    25
    Turn off all wifi encryption and then try connecting the phone to your wifi. We need to rule out bad hardware/rom and verify that the phone can connect to wifi at all.
     
  3. mariu$

    mariu$ Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    it works this way
    now what could be the problem
     
  4. JafoFubar

    JafoFubar Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Which encryption are you using? WEP? WPA? From what I've read, Android doesn't like WEP. I was using WEP and getting the same issue you are having. I changed to WPA and all is good now.
     
  5. mariu$

    mariu$ Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    ill try this
    thanks to chroma and fubar
     
  6. mariu$

    mariu$ Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
  7. mariu$

    mariu$ Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    It worked in WEP
    if anyone finds out how can i make it work in WPA , its safer, let me know please
    Thanks again
     

Share This Page

Loading...