Odd Problem with Flash


Last Updated:

  1. williamj1

    williamj1 Well-Known Member

    Up until last night, my phone has been functioning perfectly. I had flash 10.1 installed and iplayer ran perfectly. Today, when I went onto iplayer, it said I didn't have flash and gave the link to download it from the market. I thought it odd that it would delete itself , but I went onto the market to redownload.

    In the market, it downloads the file and then upon installation gives me an installation error saying "insufficient storage available". I know this isn't true, as I have 1gb free on my sd, 112 mb free on my a2sd parition and 78mb free internal phone memory. Other market apps still download and install fine.

    Weird? I really want to fix this, as I hate not being able to use iplayer.

    Thanks for any help.

    Advertisement
  2. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Just to confirm, the user agent / browser identification is still set as android browser and showing sites as mobile sites rather than Internet Explorer or firefox etc?
  3. williamj1

    williamj1 Well-Known Member

    Yes to the first one, I haven't changed any settings for the second, so I pressume it is. Don't even think dolphin browser can do that - it loads mobile pages anyway.

    But the problem is that flash has somehow removed itself from the phone, it doesn't appear to be installed on the phone anymore and now the market won't let me reinstall. The browser is working perfectly, it loads the mobile site and where it would normally play the video is just "you need flash to view this video, download it from the android market here". Installation then fails due to "insufficient space" in the market but other apps install fine.

    I can try downloading the apk manually, but that might be full of doggy crap. I want to get this fixed.
  4. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    how many apps do you have installed?
    i think there is a limitation even if you have plenty of space
  5. williamj1

    williamj1 Well-Known Member

    No, I have a lot but i've had way more, and I can rule this out as I can install other apps from the market. It is just flash 10.1 that gives this error. What is most odd is that it was on my phone running perfectly.... then the next day its gone and won't reinstall.
  6. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    nandroid backup, wipe dalvic and wipe cache then reboot
  7. williamj1

    williamj1 Well-Known Member

    Tried the above. Didn't work.

    Opted for a full data wipe, backed up with mybackup root and reinstalling apps as we speak. Flash is fixed and working again. Odd issue, still don't know why it happened.

    Nothing like a nice clean rom install though eh :)

Share This Page