one click root not working.


Last Updated:

  1. ironhorse

    ironhorse Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    34
    I am trying to install the 1click root but it is not working. It shows my phone connected but then restarts the phone to make sure the push will work. When my phone restarts it tries to push everything during the restart and of course it does not show my phone connected anymore. Whats going on?
     

    Advertisement
  2. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    you're sure it didnt work? like theres no superuser icon in the app drawer?

    if not, then just try it again, for some people it took 2, even 3 times to be successful

    edit: just for clarification though, this was your first attempt to root a stock phone and usb-debugging was enabled?
     
  3. ironhorse

    ironhorse Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    34
    I have tried about 5 times. Yes usb debugging was enabled. No superuser app in app drawer. It tries to push while the phone is rebooting. The whole process only takes about 10 sec and the phone reboots and tryes to transfer all the data while the phone is rebooting.
     
  4. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    hmmm. i would re download the drivers and root stuff, reinstall and try again. Im assuming again that this was a stock phone to start with.
     
  5. ironhorse

    ironhorse Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    34
    I have downloaded drivers again and tried again. Here is what it is doing.
    ******************************************************************************
    * *
    * Dirrk's EZ Root v0.2 (Sebastien Krahmers Exploit) *
    * *
    ******************************************************************************
    *
    * Testing if your device is connected
    *
    * daemon not running. starting it now *
    * daemon started successfully *
    List of devices attached
    I500aa1f5c9c device

    *
    * If you are NOT connected please follow these directions
    * Install the correct drivers
    * Turn On Debugging
    * Check usb port, cable and phone

    * Then rerun this application

    *
    Press any key to continue . . .
    *
    * Pushing the files to your phone
    * rage.bin, busybox, Superuser.apk, su, com.sh
    239 KB/s (0 bytes in 1867568.007s)
    73 KB/s (0 bytes in 26264.000s)
    277 KB/s (0 bytes in 196521.000s)
    17 KB/s (0 bytes in 5392.000s)
    3 KB/s (0 bytes in 281.000s)
    * Restarting your phone to ensure the exploit will work
    * When your phone comes back on please unlock it if it is locked and then
    * wait
    * About to exploit your device
    * This will take about 3 minutes
    *
    * If it doesn't respond after waiting 5 minutes then it probably failed,
    * so you should close this and run again
    *
    * Start Time: 12:03:35.94

    *
    error: device not found
    *
    ** Successfully exploited, installing permanent root files and deleting temp fil
    es
    *
    error: device not found
    error: device not found
    error: device not found
    error: device not found
    error: device not found
    error: device not found
    *
    * Restarting your phone now.
    *
    error: device not found
    * Complete
    *
    ******************************************************************************
    Press any key to continue . . .

    There is no delay from the time it restarts the phone the first time to when it tries to exploit. so of course the phone is not on when it is trying to do this.
     
  6. mexiken

    mexiken Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ive seen this multiple times on multiple devices. Its because you have the OTA DI01 update. And contrary to what people may think, the DI01 update just doesn't play nice with 1 click root. Most people don't notice since they did it through ADB. But this issue has happened to me on 2 different phones. Only solution is to ODIN back to DH12 and then try again. Should work without a hitch.
     
  7. honex97

    honex97 New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    How do I do that? I'm having the same problem
     
  8. davidnmegan6907

    davidnmegan6907 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    130
  9. starscream84

    starscream84 Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    Download SDK and use ADB to root your phone. If you can't root though ADB you probally shouldn't be rooting your phone in the first place and more and more problems will start to pile up.

    Since its the holiday season, I can use a Christmas analogy :) its like buying a bunch of ornamants for your Christmas and being ready to hang them, but you don't have a tree yet. Have a solid base before you start getting festive. :D
     

Share This Page

Loading...