Original Headphones not working on xperia arcSupport


  1. Wadankhan

    Wadankhan New Member

    Hello Android Community,I am new to this form and need your help as I am facing a rather unique problem with my Original SE headphones.I bought the phone about a month back,Love the phone btw, and was running pretty good untill just recently I came across a problem i.e When I plug in my SE headphones,which came in the box,they do not work.The sound comes from the speaker instead of the headphones.I thought it must be a lil software bug or something so I turned off the phone removed the battery and the reinserted it and turned the phone on but the problem still persisted.So I thought maybe the headphones have malfunctioned but when I plugged em to several other phones it worked the way it should.So then I obviously thought that the headphone jack on my phone has broken down but that was not the case too as it was running every other headphone I plugged into it.I have factory restored the phone too but it didnt do any good.So it leaves me in a very awkward situation as I cant seem to figure out the problem.If you guys have any idea on how to fix this your help will be most appreciated. :)

    Advertisement
    :
  2. Josh-SonyXperia

    Josh-SonyXperia Well-Known Member

    First off welcome to the Forum!

    And this is very weird, I'd suggest to contact your local Sony Mobile support office to get those headsets replaced. Since it came with your phone the replacement should be free of charge.
Loading...

Share This Page