OS won't startSupport


Last Updated:

  1. solider

    solider Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Help!

    I just updated my aHome last night and, out of habit, after I hit the home button, I checked the "always use this app" button and selected aHome.

    Guess what? There's a problem with aHome and it forcloses all the time! Now I can't even get to the home screen even when I restart! :(

    Anyone know how i can get around this? Is there a way to revert to default settings manually?
     

    Advertisement
  2. N3TWORK BURN3R

    N3TWORK BURN3R Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    554
    Likes Received:
    7
    Hold down Home+Power button when the phone is off. Choose Alt+W to wipe. Im not too sure if there is a better way, but this method for sure will work. If you use MyBackupPro, then you are good to go. If not, you should consider making the purchase, its probably one of the best apps out there.
     
  3. ravens0ng

    ravens0ng Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    9
    Hold Menu down while powering up to boot into safe mode. You can then uninstall the app.
     
  4. solider

    solider Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Did just that and now it's working again =D Thanks!

    I also had myBackup but unfortunately, the last save that i did was 2 months ago:( I still have to find certain apps and contacts but that was the only way to go.

    At least im up and running again.
     

Share This Page

Loading...