OTA or V3: My Eris is...General


OTA or V3 Users: My Eris is..

  1. Bugless

    36.8%
  2. Bugged a little bit

    60.7%
  3. Bug Monster from the Black Lagoon

    2.6%

Last Updated:

  1. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    - Bugless

    - Bugged a little bit

    - Bug Monster from the Black Lagoon
     

    Advertisement
    KingoftheJust likes this.
  2. LED

    LED Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    65
    I had a few quirks after taking the update, but I did a factory reset and everything has been smooth since.
     
  3. Jmtegra

    Jmtegra Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    12
    On v3, only bug i ever see is my browser will sometimes just close itself, though havent seen it in a week or so.

    What about you Frisco? I see you have OTA.. What bugs do you see? Do you like it over your 1.5? I know you loved 1.5
     
  4. Kaessa

    Kaessa Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    654
    Likes Received:
    222
    Mine randomly disconnects calls. It's annoying.
     
  5. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    That would be more than "annoying," to me.

    Replacement time.
     
  6. BlueDC2

    BlueDC2 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    52
    When I had v3 I had:

    Browser crashes...that's all I can think of atm.

    I got a refurb for hardware (proximity sensor) oh yeah frisco you were in that thread, I ended up getting it after many calls and store visits. So rooted now.

    Back on topic, v3 was fine.
     
  7. dirtmouth

    dirtmouth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    6
    eh HW issues here to and got replacement cupcake. tried to root today via the root thread and got some BS error about xp..... forced dl of ota for now but i really need help rooting and ill pay for it.... err or someone will
     
  8. BlueDC2

    BlueDC2 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    52
    I tried the root master app too, it wouldn't dl, same problem as you. Just use the script in the SDK method, I think it's from Jcase. Super easy, then you can just flash whatever rom you want, it doesn't need to be one in the master app.
     
  9. rick311

    rick311 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    673
    Likes Received:
    44
    i had a REALLY good 1.5 . the only issue i had was dialer lag. then i silenced audible tones and it went away. upgraded to 2.1, learned how to use it, did the same silencing for the dialer lad and now i have no more bugs. because of this i like 2.1 now.
     
  10. xAusTiN

    xAusTiN Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    14
    Working perfect.
     
  11. dirtmouth

    dirtmouth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    6
    ill look into that when im less hammered. lol *beer again* . whew!
     
  12. SBCT

    SBCT Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    7
    I have the same browser crash problem with v.3
     
  13. mdeblaz

    mdeblaz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    408
    Likes Received:
    37
    I'm going with Bugless, because I don't know if these "bugs" are even issues as they seem to have no adverse effect on the phone and are probably just cosmetic...

    1. 50% without signal
    2. A weak signal according to the bars, even though my signal is excellent.
    3. After using the camera, the battery reading is 96% from the camera.. only way to rid the phone of that reading is by rebooting... though, this is not accompanied by a massive battery drain.
    4. Again, according to the battery reading, sometimes the phone won't sleep as awake time is constantly on. The supposed cause is the "Android System"... again, no battery drain

    maybe some other stuff, but nothing that is noteworthy, nor causing problems with the phones functionality
     
  14. dirtmouth

    dirtmouth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    6
    yup, thought i would say yup. had l3 and it happened alot:)
     
  15. timmywa

    timmywa Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    13
    Only 50% bug. Spiffy otherwise.
     
  16. bjanow

    bjanow Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,763
    Likes Received:
    477
    Read, don't post when you're totally buzzed.
     
  17. bjanow

    bjanow Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,763
    Likes Received:
    477
    Two Erises, bug free to this point. My kids have them now but they work fine. They are not techies, they just use the phone as designed. Internet, text, email, some pertinent apps for their lifestyle and the occasional phone call.
     
  18. alk1

    alk1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    7
    Only 50% bug corrected with airplane trick. Love my Eris.:D:D:D:D:D
     
  19. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    One silent call bug, but other than that, bug free.
     
  20. pacedrum69

    pacedrum69 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    4
    I have been having this problem where my phone will not make a all out.... I have a signal....but pressing on a contact does nothing.... then 15 min later, my phone will start randomly calling people... ugh... Im running v3 with Launcher Pro....any ideas?? Also... verizon is sending me a new phone on Wed.... I want to "root" my phone..... thoughts? what should I do?
     
  21. DroidJW

    DroidJW Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    11
    Silent Call Bug, once, otherwise perfect.
     
  22. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    "Annoyances" comes to mind.

    But I feel that the commonality of your #s 1 and 2 qualify them as true bugs; we're seeing reports of those all over the place. It is obviously a displayed data bug rather than truly having 50% and truly having low signal strength.

    But if that data were accurate on those two things alone it would be a deal breaker for me; that would be low quality phone functionality.
     
  23. mdeblaz

    mdeblaz Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    408
    Likes Received:
    37
    That's a good way to put, "annoyances"

    But they're only annoying if you know where to find the readings... if I didn't know where to find the info, I'd never know that 1, 3 or 4 were actually happening... and that's why I don't think they're bonafide bugs. But #2, the weak signal as shown by the bars, would grab anyone's attention
     
  24. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra= VIP Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    22,479
    Likes Received:
    9,225
    I'm thinking that those annoyances may be addressed in a coming "MR2-like" update/upgrade at some time in the near future.
     
  25. KingoftheJust

    KingoftheJust Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    2.1 OTA. Bugless, though I too have the camera issue as the primary battery eater after using it. Did the Frisco re-set yesterday, just took a pic and I'll wait a few and see if the camera is still hungry for battery life.
     

Share This Page

Loading...